Ce ceas GPS pentru copii are un raport calitate/pret foarte bun

ceas gps pentru copii iUni, android si iosUn ceas GPS pentru copii este o necesitate in zilele noastre cand siguranta micutilor este atat de importanta. Sa-i porti de grija copilului poate fi un lucru destul de dificil in unele situatii, insa evolutia tehnologica din ultimii ani face ca aceste situatii sa poata fi gestionate mai usor. Pe piata au aparut o multime de dispozitive, in mare parte accesorii, care pot fi purtate de catre cei mici pentru a-i localiza si nu numai.

Aceste tipuri de dispozitive sunt ideale mai atunci cand copilul dumneavoastra trebuie sa mearga la o noua scoala sau doriti sa il lasati sa exploreze imprejurimile fara sa il insotiti. Totusi, nu toate aceste dispozitive sunt la fel de bune, asa ca ar trebui sa alegeti cu grija unul. In continuare ne vom concentra asupra smartwatch-urilor cu GPS pentru copii.

Cumpara de AICI cele mai bune ceasuri cu GPS pentru copii

Bineinteles, acestea nu sunt la fel de scumpe precum ceasurile smart pentru adulti. Totusi, desi nu este o idee foarte buna sa ii dati copilului un ceas prea costisitor pe care l-ar putea deteriora in multe feluri, este la fel de important ca acesta sa nu fie foarte ieftin. Asta deoarece modelele ieftine tind sa fie de calitate mai slaba, atat in privinta localizarii copilului (aici precizia fiind totul), cat si in privinta constructiei.

Care ceas GPS pentru copii este cel mai bun

Primul lucru pe care trebuie sa il luati in considerare atunci cand va aflati in cautarea unui astfel de device este sistemul de operare pe care il aveti pe telefon. Este demn de mentionat faptul ca aceste dispozitive pot fi folosite doar daca aveti un telefon inteligent, un model care sa nu va faca probleme costand in jur de 400 de lei. Asadar, aveti grija ca sistemul de operare de pe telefon sa fie compatibil cu ceasul.

ceas gps pentru copii Wonlex, elegant, cu android

Al doilea cel mai important aspect il reprezinta modul in care ceasul poate oferi locatia exacta a copilului. Un ceas GPS pentru copii ar trebui sa aiba atat GPS, cat si LBS (localizare folosind cartela sim incorporata). Folosind mai multe tehnologii de localizare va asigurati ca dispozitivul va putea trimite intotdeauna locatia (GPS-ul poate deveni inexact in cladiri, asa ca este utila functia de localizare prin reteaua de telefonie).

Autonomia si constructia sunt alte aspecte importante in acest caz. Durata de viata a bateriei este specificata de obicei in detaliile tehnice ale produsului, iar pentru a fi sigur ca ceasul functioneaza oricand este nevoie de el va trebui sa alegeti un model cu autonomie cat mai mare. Cele mai multe ceasuri GPS pentru copii au o curea din silicon si carcasa din material plastic, insa puteti gasi si modele mai elegante daca doriti.

Ce functii pot avea aceste ceasuri GPS pentru copii

cele mai performante ceasuri gps pentru copiiCea mai utila functia a unui astfel de aparat este cea de monitorizare. Asadar, localizarea copilului se poate face manual, cu ajutorul aplicatiei de pe smartphone-ul parintelui, sau automat, unele ceasuri GPS pentru copii permitandu-va sa selectati frecventa cu care se trimite locatia chiar si la 1 minut. Pentru a economisi bateria ar fi recomandat insa ca aceasta localizare sa se faca odata la 10 minute sau la o ora.

Aproape orice ceas GPS pentru copii permite setarea unor perimetre pe care copilul nu ar trebui sa le depaseasca. Daca acesta trece de zonele stabilite ceasul va poate avertiza imediat. In plus, unele modele putin mai scumpe va ofera si un istoric al traseului, pentru a vedea intregul drum parcurs de acesta la sfarsitul zilei.

De pe un ceas GPS pentru copii nu ar trebui sa lipseasca nici functia de apelare rapida a numerelor din agenda. Exista o multime de functii de acest gen, in functie de modelul ales, asa ca este o idee buna sa cititi cu atentie descrierea produsului si sa alegeti un model cu autonomie cat mai mare si cat mai multe functii care va pot ajuta in diverse situatii.

De unde puteti cumpara un ceas GPS pentru copii

Cel mai bine este sa faceti aceasta achizitie online, deoarece puteti gasi sute de modele diferite la preturi ce incep de la 170 de lei. Este bine de retinut ca modelele cu multe functii utile si cu o precizie mai mare la localizare tind sa coste peste 200 de lei. Nu doar specificatiile tehnice conteaza in cazul unui ceas GPS pentru copii, asa ca aruncati o privire in sectiunea de forum a magazinului pentru a vedea parerile altor cumparatori.

Printre cele mai recomandate branduri de ceasuri GPS pentru copii se afla iUni, Vonino, Wonlex si K5, acestea oferind de obicei dispozitive accesibile fara compromisuri in ceea ce priveste calitatea. Garantia pentru aceste electronice este de obicei de 24 de luni, insa de multe ori durata ei se poate prelungi, cu 1 sau 2 ani, daca vreti acest lucru.

Vezi AICI cele mai cumparate modele ale momentului!