Cel mai bun convector de perete in 2024

Convector de perete TESY HEATECO CN03200EISW
Cel mai bun
Design clasic, convectie optima a fluxului de aer, afisaj LED pe doua linii care afiseaza temperatura setata si cea din camera, regulator al temperaturii cu precizie pana la 0.1°C, programator saptamanal
Detalii si Pret
Convector de perete sau pardoseala iVigo
Raport Calitate-Pret
Control electronic, Termostat de siguranta, Termostat reglabil, Convector de perete sau pardoseala iVigo EPK 2500 W, Control electronic, Termostat de siguranta, Termostat reglabil, IP 24, ERP 2018, Silentios si fara miros
Detalii si Pret
Convector electric de perete Bosch
Ieftin si Bun
Program zilnic si saptamanal, mod eco, protectie la supraincalzire sau rasturnare
Detalii si Pret

 

convector electric de perete tesy, 1500 w, alb

Daca va aflati in cautarea unui aparat de incalzire bun, cel mai bun convector de perete este una dintre solutiile cele mai elegante si mai recomandate. Bineinteles, acestea pot avea atat preturi mici, cat si preturi mai putin accesibile. In acest mic ghid ne vom concentra asupra celor cu un cost mai scazut, dar care au totusi performante destul de bune. Bineinteles, nu va recomandam cele mai ieftine modele, deoarece acestea tind sa nu ofere o calitate suficient de ridicata.

Aceste aparate se pot dovedi foarte folositore indiferent daca sunteti sau nu racordat la o retea de termoficare comuna sau daca aveti centrala termica. Totusi, pe piata din Romania exista o multime de modele, si, desi acesta este un lucru bun, poate ingreuna destul de mult procesul e selectie. Asadar, in continuare va vom prezenta caracteristicile principale ale unui convector de perete, dar si cum puteti alege cel mai bun convector de perete ieftin.

Vezi care este cel mai cumparat convector de perete!

Inainte de toate insa, trebuie sa stiti ca modul de functionare al convectorului este destul de simplu: aparatul preia aerul rece din partea de jos a camerei, care este mai apoi incalzit.

Cum alegem cel mai bun convector de perete ieftin

Ca si in cazul oricarei alt aparat de incalzire, cum ar fi caloriferele electrice sau aerotermele, va trebui sa tinem cont de cateva aspecte inainte sa facem o astfel de achizitie. In primul rand, trebuie sa stiti ca exista atat convectoare pentru perete, cat si convectoare pentru podea. Ambele sunt de obicei mai usoare decat un calorifer.

convector electric de perete Applimo, 1000 w, 10 trepte viteza

Asa cum probabil ati ghicit deja, puterea este foarte importanta la un astfel de aparat. Aceasta se exprima in Watti (W), iar cele mai populare valori pentru puterea aparatelor sunt cuprinse intre 1500 si 2500 W. Sfatul nostru este sa achizitionati un model de 2000 de W, deoarece caldura produsa de convector este proportionala cu puterea pe care acesta o are. Prin urmare, cu cat puterea este mai mare, cu atat aparatul va face fata mai bine.

Asadar, acordati o atentie deosebita detaliilor tehnice ale produsului, si cautati in descrierea sa atat puterea pe care acesta o are, cat si suprafata pentru care este recomandat. Printre dezavantajele convectorului de perete, fata de cele de podea, se numara posibilitatea de a muta aparatul oriunde doriti, datorita greutatii mici pe care acesta o are. Retineti insa ca aceste aparate sunt potrivite mai mult incaperilor mai mici.

Informatii privind achizitia convectoarelor

informatii utile cu privire la convectoareConvectoarele pot avea 2 moduri destul de functionare, cu ventilator si fara ventilator. Pentru a distribui uniform caldura in toata camera, intr-un timp cat mai scurt, multe modele disponibile pe piata dispun si de un ventilator. Acesta este foarte util in cazul incaperilor mari, cand temperatura trebuie crescute cat mai repede.

BeFakir Hausgeräteneficiile acestor aparate nu se opresc aici. Spre exemplu, printre avantajele oferite de acestea se numara urmatoarele doua: sunt aparate fiabile, deoarece suprafata lor exterioara nu este incalzita foarte mult (fiind indicate mai atunci cand aveti copii), iar zgomotul produs de ele este unul foarte mic, spre deosebire de zomotul emis de o aeroterma.

Daca va intrebati care sunt micile dezavantaje ale acestor aparate, unul dintre ele este ca trebuie sa fiti atenti tot timpul la gaura de aerisire nu trebuie astupata cu ceva, pentru a evita diversele accidente. Aerul cald este ridicat spre tavan, nu dispersat uniform in toate directiile in camera, asa ca eficienta acestor aparate poate sa nu fie multumitoare in incaperile cu suprafete foarte mari.

Sfaturi utile

Aruncati o privire si pe functiile suplimentare pe care un convector de perete le poate oferi. Cea mai importanta caracteristica este termostatul reglabil, deoarece acesta este folosit pentru a pastra temperatura la un nivel ridicat. In plus, unele modele au si trepte de intensitate, pentru a stii exact capacitatea la care aparatul lucreaza.

Exita pe piata din Romania suficienti producatori de incredere, care au preturi foarte bune pentru calitatea pe care o ofera. Printre acestea se numara: Fakir Hausgeräte, Trotec, Tesy si Radialight. Garantia oferita pentru produsele lor este, in majoritatea cazurilor, de aproximativ 24-36 de luni, in functie de producator. Alegand un brand de incredere va puteti asigura ca nu veti avea probleem pe viitor in privinta calitatii.

Nu uitati ca aceasta este o investitie pe termen lung, astfel incat sfatul nostru este sa stabiliti un buget maxim alocat pentru aceasta achizitie, iar mai apoi sa stabiliti cel mai bun convector de perete, in functie de suma de bani pe care sunteti dispusi sa o platiti.

AICI gasesti oferta completa, la cele mai bune preturi!