Cele mai bune televizoare Sony

Televizor Sony 85Z9J
Cel mai bun
214.8 cm, Smart Google TV, 8K, LED, Clasa G, Primul TV din lume cu inteligenta cognitiva
Detalii si Pret
Televizor Sony 55XH8196
Raport Calitate-Pret
138.8 cm, Smart Android, 4K Ultra HD, LED, Clasa G, mai multa culoare, contrast si claritate
Detalii si Pret
Televizor Sony 32W800
Ieftin si Bun
80.1 cm, Smart Android, HD, LED, Clasa F, rezolutie HDR intensa
Detalii si Pret

 

televizor led de la sony, cu diagonala de 123 cmCele mai bune televizoare Sony din ultimii ani, in special cele cu rezolutie Ultra HD, ofera, daca nu o imagine excelenta, o calitate deosebita a ecranului. Prin urmare, chiar si unele dintre cele mai ieftine televizoare Sony pot reprezenta alegeri foarte bune in multe cazuri. In privinta software-ului, televizoarele companiei sunt printre cele mai bune, oferind o interfata usor de folosit si functii deosebit de utile.

In privinta pretului si a calitatii per total, cele mai bune televizoare Sony (4K) din 2015 si 2016 sunt foarte asemanatoare cu cele de la Samsung. Modelele din 2015, cel putin, sunt superioare celor cu performante asemanatoare, lansate in acelasi an de LG. Desi TV-urile fabricate de Sony nu au un pret foarte mic, sunt disponibile suficiente modele potrivite pentru multe bugete, care nu fac compromisuri mari in privinta calitatii.

AICI sunt cele mai cumparate televizoare de la Sony!

In acest ghid va vom prezenta modalitatea de alegere a unui televizor Sony potrivit nevoilor dumneavoastra, dar si in functie de bugetul pe care sunteti dispus sa il alocati acestei achizitii. Nu uitati ca pretul este, de multe ori, proportional cu performantele oferite.

Cum alegem unul dintre cele mai bune televizoare Sony

In alegerea oricarui televizor, trebuie sa avem in vedere cateva aspecte importante. Primul aspect este reprezentat de tehnologia ecranului. Aceasta poate fi OLED sau LED. Televizoarele OLED au, de obicei, o calitate a imaginii per total mai buna, insa noile televizoare LED de la Sony concureaza cu acestea cu succes. Trebuie sa stiti ca tehnologia OLED este foarte costisitoare si nu au numai avantaje fata de cele LED, ci si dezavantaje.

televizor led de la sony, cu diagonala de 126 cm

O alta caracteristica importanta, atunci cand vine vorba de calitatea ecranului, este rezolutia acestuia. Rezolutiile principale sunt HD, Full HD si 4K (Ultra HD). Sony ofera o gama mica de modele HD (deoarece au devenit depasite) si se concentreaza pe modelele Full HD si 4K. Desi ecranele Full HD sunt in continuare foarte populare, trebuie sa stiti ca rezolutia viitorului este 4K, imaginile la aceasta rezolutie fiind mult mai clare.

Bineinteles, nu trebuie sa uitati nici de celelalte detalii tehnice importante, cum ar fi conectivitatea si diagonala ecranului. Cel mai probabil veti avea nevoie de cateva porturi HDMI (folosite pentru conectarea unui dispozitiv compatibil la televizor), porturi USB (pentru a urmari filme de pe un HDD extern, de exemplu) si iesiri audio. Diagonala ecranului este importanta, o diagonala mai mare fiind indicata mai ales daca optati pentru un TV 4K.

Alte informatii utile in alegerea unui TV Sony

cele mai importante caracteristici ale unui tv sonyO multime dintre televizoarele lansate recent de Sony beneficiaza de sistemul de operare Android, unul dintre cele mai bune sisteme de operare pentru TV-uri la ora actuala. Puteti naviga pe Internet, puteti viziona filme online cu ajutorul aplicatiei Netflix, sau puteti descarca noi jocuri si aplicatii gratuite, dintr-un magazin electronic. In cazul televizoarelor care nu sunt Smart, un device special le poate atribui noi functii.

O buna parte dintre noile televizoare de la Sony nu sunt doar inteligente, ci si 3D. Acestea utilizeaza ochelari 3D activi pentru vizionare, care au avantaje si dezavantaje, asa cum au si ochelarii 3D pasivi. Televizoarele cu tehnologie 3D activa ofera o claritate a imaginii 3D, de obicei, de 2 ori mai mare, insa ochelarii folositi sunt mai grei si au un cost ceva mai ridicat. Retineti ca orice televizor 3D poate reda imagini 2D fara probleme.

Fiind un dispozitiv pe care il veti folosi o lunga perioada de timp, este bine sa acordati atentie si clasei energetice din care face parte televizorul. Cel mai adesea, televizoarele fac parte din clasele de energie A+++, A++ si A+. Este bine de stiut ca cele cu mai multe plusuri sunt mai economice. De obicei, veti gasi si puterea consumata (exprimata in Watti) in specificatiile tehnice ale produsului.

Sfaturi cu privire la cumparare

Daca va doriti un televizor modern, cu rezolutie Ultra HD si cu performante ridicate, va sfatuim sa consultati si ghidul nostru pentru achizitia unui televizor 4K, valabil pentru toate brand-urile importante de televizoare. Nu uitati ca, desi continutul la aceasta rezolutie nu este deocamdata la fel de mult ca cel Full HD, un televizor este o achizitie pe termen lung. Televizoarele 4K sunt capabile sa redea continut Full HD fara probleme.

Va sfatuim sa incercati, pe cat posibil, sa achizitionati un astfel de produs de pe Internet. Beneficiati de o multime de avantaje care nu sunt oferite de magazinele fizice, cum ar fi: posibilitatea de a returna televizorul daca nu va multumeste, posibilitatea de a compara extrem de usor specificatiile unor modele cu a ale altora, dar si transportul oferit de catre magazin (de cele mai multe ori gratuit).

Televizoarele vandute de Sony beneficiaza de o garantie obisnuita, de obicei, de 24 de luni. Desi brand-ul este o garantie suficienta ca acesta va avea o durata lunga de viata, la unele magazine online puteti beneficia de garantie extinsa, pentru un cost destul de mic.

Consulta oferta completa de televizoare Sony!