Cum alegem o masina de spalat Indesit buna

masina de spalat de la indesit, capacitate de 6 kgAtunci cand doriti sa cumparati o noua masina de spalat rufe, fie ca cea veche s-a defectat, fie ca v-ati mutat intr-o locuinta noua, sunt sanse mari sa va ingreuneze selectia numarul mare de modele disponibile. Acest proces de selectie este, insa, destul de simplu si de rapid, daca urmati cativa pasi, de departajare in functie de nevoile personale, de buget si de preferintele pe care le aveti.

In acest ghid ne-am propus sa va prezentam principalele caracteristici ale unei masini de spalat rufe, dar si modul de alegere optim al unui astfel de aparat electrocasnic. Inainte de a stabili bugetul, luati in considerare faptul ca aceasta achizitie este una pe termen lung, prin urmare veti avea nevoie de o astfel de masina cu diverse capabilitati.

Retineti ca pretul este, de cele mai multe ori, pe masura performantelor pe care masina le ofera, asa ca nu trebuie sa optati pentru cele mai ieftine modele (acestea pot fi destul de slabe din punct de vedere calitativ).

Cum alegem cea mai buna masina de spalat Indesit?

In privinta specificatiilor tehnice, procedeul este asemanator ca si in cazul altor brand-uri. Cea mai importanta este capacitatea, care trebuie sa plieze cat mai bine pe nevoile noastre frecvente. De exemplu, pentru o singura persoana este suficienta o capacitate de 5 kg, insa pentru o familie cu mai multi membri veti avea nevoie de aproximativ 8 kg. O masina de spalat Indesit poate avea o capacitate intre 5 si 9 kg, deci aveti de unde alege.

masina de spalat indesit cu uscator, capacitate de 9 kg

AICI sunt cele mai bune masini de spalat rufe!

Si programele masinii de spalat rufe au o importanta destul de mare, acestea variind destul de mult de la un model la altul. Acestea influenteaza cat de multa apa consuma masina, cat de mult detergent, timpul de spalare al hainelor dar si viteza de centrifugare. Consultati mai multe modele pentru a va da seama care sunt cele mai importante programe pentru dumneavoastra, si de care stiti sigur ca veti avea nevoie pe viitor.

Fiind un aparat electrocasnic pe care il veti folosi o perioada indelungata de timp de acum incolo, va trebui sa luati in considerare si consumul energetic pe care il presupune. Este bine de stiut ca o masina de spalat rufe ieftina poate consuma mult mai mult curent electric pe termen lung decat una mai scumpa. Cele mai economice clase energetice sunt clasele A+++, A++ si A+. Majoritatea modelelor Indesit fac parte din clasele A++ si A+.

Informatii utile cu privire la masinile de spalat rufe Indesit

informatii importante despre masinile de spalat rufe de la indesitNoi va sfatuim sa luati in considerare si un model cu uscator inclus, pentru ca va poate ajuta in multe situatii. Folosind un astfel de aparat electrocasnic, nu mai este nevoie sa folositi 2 aparate diferite pentru a spala si usca hainele. In cazul in care aveti o familie numeroasa, sau obisnuiti sa va cumparati foarte multe haine, o astfel de masina va poate ajuta sa uscati hainele mult mai rapid, mai ales in timpul iernii.

Nu uitati sa masurati locul in care planuiti sa asezati masina de spalat rufe, deoarece aceasta trebuie sa se potriveasca intr-un mod cat mai optim in spatiul liber. Pentru aceasta, asigurati-va ca lasati cativa cm in stanga si dreapta masinii. Aceasta trebuie sa fie pozitionata pe o suprafata neteda, iar usa trebuie sa aiba suficient de mult spatiu pentru a se deschide.

Printre functiile suplimentare pe care aceste masini le ofera se numara: delay timer (pentru a seta masina de spalat sa porneasca la o anumita ora, functie utila atunci cand nu vreti sa deranjati alte persoane) si functia Eco Time (care va permite sa spalati in mod eficient si economic o cantitate mica de rufe, folosind mai putina apa, energie si intr-un timp mai scurt).

Ce ar mai trebui sa stim

Brand-ul italian Indesit este recunoscut nu numai pentru masinile sale de spalat rufe de calitate (majoritatea modelelor fiind foarte eficiente din punct de vedere energetic si al consumului de apa), dar si pentru alte tipuri de electrocasnice, cum ar fi aragazurile sau aparatele frigorifice. Daca nu doriti sa achizitionati un model cu uscator incorporat, trebuie sa stiti ca Indesit vinde si uscatoare in mod separat.

Ca de obicei, va recomandam sa va achizitionati un astfel de aparat electrocasnic de pe Internet. Chiar daca producatorul este de incredere, asa ca nu veti avea probleme cu garantia, veti beneficia de transport foarte ieftin (nu mai trebuie sa va duceti personal dupa masina de spalat), dar si de posibilitatea de a returna produsul (indiferent de motivul pentru care aceasta va nemultumeste). In plus, magazinele online au zeci de modele Indesit disponibile.

AICI ai oferta completa de masini de spalat de la Indesit!