Cel mai bun aparat de aer conditionat Daikin

Aparat de aer conditionat Daikin Sensira Bluevolution FTXC50B-RXC50B
Cel mai bun
Inverter 18000 BTU, Clasa A++, Programator 24 de ore, Filtru fotocatalictic, Mod confort, Mod putere, design simplu si elegant, usor de integrat in orice decor interior.
Detalii si Pret
Aparat de aer conditionat Daikin Sensira Bluevolution FTXC35B-RXC35B
Raport Calitate-Pret
Inverter 12000 BTU, Clasa A++, Programator 24 de ore, Filtru fotocatalictic, Mod confort, Mod putere,
Detalii si Pret
Aparat de aer conditionat Daikin Sensira Bluevolution FTXC20B-RXC20B
Ieftin si Bun
Inverter 7000 BTU, Clasa A++, Programator 24 de ore, Filtru fotocatalictic, Mod confort, Mod putere, Mod economic, Design elegant
Detalii si Pret

 

aparat de aer conditionat de la daikin, 12000 btuCaldura si umiditatea din aer din zilele de vara va pot strica toata dispozitia, si nu o singura data. Verile pot fi lungi si foarte calde, in functie de locul in care locuiti si de sensibilitatea dumneavoastra la temperaturi mari. Tehnologia a evoluat insa destul de rapid in ultimul timp, si continua sa evolueze, asa ca aparatele de aer conditionat au devenit accesibile pentru orice tip de buzunar, facandu-le o investitie rentabila pentru oricine.

In mod normal, cand ne gandim la un aparat de aer conditionat Daikin sau alt model, ne imaginam un aparat care pur si simplu raceste aerul, nimic mai mult. Totusi, aparatele moderne de aer conditionat fac mult mai mult de atat. Pe langa racorirea camerei, acestea pot filtra aerul poluat pentru a-l face mai sanatos, iar modelele putin mai performante pot si sa reduca nivelul de umiditate din aerul pe care il respiram.

Aici poti cumpara cele mai bune aparate de aer conditionat Daikin!

In acest ghid vom vorbi despre aparatele de aer conditionat in general, dar si despre brand-ul Daikin si de ce este acesta unul dintre cele mai bune la ora actuala. In cazul in care va doriti sa cititi doar despre aparate de aer conditionat, fara a pune accentul pe o companie anume, avem pentru dumneavoastra si ghidul general de achizitionare a unui astfel de aparat.

Alegerea unui aparat de aer conditionat Daikin potrivit locuintei?

Inainte de toate, va trebui sa faceti cateva alegeri de baza. Primul criteriu de departajare al aparatelor este capacitatea de racire, care se exprima in BTU/ora (unii comercianti folosesc doar BTU, deoarece este de la sine inteles). In functie de cat de mare este incaperea pe care vreti sa o raciti, veti alege capacitatea de racire. Cu cat aceasta are o valoare mai mare, cu atat se va racori camera mai rapid si mai eficient.

aparat de aer conditionat de la daikin, de 9000 btu

Spre exemplu, o camera cu suprafata de aproximativ 20 m² poate fi racita si de un aparat cu capacitatea de 9000 BTU/ora, in timp ce una de 25 m² are nevoie de un aparat cu o putere de racire de minim 10000 BTU/ora. Dupa cum vedeti, la fiecare 5 m² in plus ai unei camere este nevoie de un surplus de 200-250 BTU/ora. Bineinteles, capacitatea de racire a aparatului determina in mod direct consumul energetic al acestuia.

Tot in privinta capacitatii de racire trebuie sa tineti cont de urmatoarele indicatii, daca doriti un aparat cat mai potrivit: in functie de asezarea locuintei fata de soare (daca acesta o incalzeste direct sau nu), va trebui sa adaugati sau sa scadeti puterea de racire cu 10%, iar daca planuiti sa il asezati in bucatarie va trebui sa adaugati inca 4000 BTU. De asemenea, adaugati 600 BTU pentru fiecare persoana in plus din camera.

De ce este Daikin un brand de calitate?

informatii suplimentare despre brand-ul daikinTrebuie sa stiti ca Daikin este o companie japoneza, foarte renumita in acest domeniu, nu numai datorita eficientei aparatelor sale, dar si multumita consumului energetic al acestora. Au o multime de aparate de aer conditionat disponibile, asa ca puteti alege cu usurinta un model performant, accesibil si care sa aiba costuri reduse de functionare. In plus, multe modele sunt foarte silentioase.

In general, modelele Daikin comercializate la noi in tara sunt de tip split si multi-split. Acestea au una sau mai multe unitati interioare si una care se monteaza in exteriorul casei. Zgomotul produs de unitatea exterioara nu conteaza atat de mult, insa cel pe care il emite o unitate interioara este important. Acesta trebuie sa fie sub 40 dB pentru a nu va deranja. Toate aparatele au zgomotul specificat in detaliile tehnice.

Printre functiile suplimentare, pe care un astfel de aparat vi le poate oferi, se numara: functia de racire rapida (foarte utila atunci cand veniti vara de la munca si vreti sa creati o atmosfera racoroasa cat mai rapid), timer-ul programabil pentru 24 de ore (pentru a programa ora la care aparatul sa porneasca sau sa se opreasca) si modul WiFi (care va permite sa controlati aparatul de pe Internet, in orice moment).

Ce mai trebuie sa stim

Asa cum am mentionat si mai sus, orice aparat de aer conditionat bun trebuie sa dispuna de functia de dezumidificare. Aceasta are rolul de a elimina umiditatea excesiva a aerului din camera. Atmosfera devine astfel mai confortabila, iar dumneavoastra veti percepe mai greu caldura. Nu uitati ca aparatele multi-split sunt mai eficiente, insa au un cost de achizitie mai ridicat.

Fiind o achizitie pe o perioada lunga de timp, ar trebui sa tineti cont si de consumul de energie al aparatului. Clasele energetice principale sunt A+++, A++ si A+. Cu cat are mai multe plusuri, cu atat mai eficient din punct de vedere energetic este aparatul de aer conditionat. Alegand un model care face parte dintr-o clasa energetica de top veti face economii semnificative la factura de curent electric, in timp.

AICI ai OFERTA completa de aparate de aer conditionat Daikin!