Despre Noi

Bun venit! 

Siteul www.tisco.ro este un portal de referinta pentru persoanele care isi fac cumparaturile online si doresc sa se documenteze pentru a face mereu cele mai bune alegeri. In acest scop, noi vom prezenta pe site, pentru mai multe categorii, cele mai bune produse pe care si noi le-am cumparat sau am fi dispusi sa le cumparam la randul nostru.

Piata de cumparaturi online a cunoscut o crestere masiva in ultimii ani. Fiind lansate tot mai multe magazine si alegerea devine tot mai grea pentru consumator. Si aici vorbim atat de alegerea unui magazin serios, cat si a unui produs ce merita cumparat.

Numele TISCO este un acronim, si inseamna: “Te Invatam Sa Cumperi Online”.

Noi ne-am propus ca prin lansarea acestui site sa facem cat mai accesibile cumparaturile online, prin oferirea de ghiduri complete care sa ajute cumparatorii sa faca cele mai bune alegeri, nu doar in ceea ce priveste magazinul online de la care apeleaza sa cumpere, ci si produsele cele mai bune, in functie de nevoile fiecaruia. Atentia noastra va fi indreptata intotdeauna catre acele produse care ofera cel mai bun raport calitate – pret, precum si catre cele care se plieaza cat mai bine pe dorintele fiecaruia dintre dumneavoastra.

Dupa cum stiti, nevoile nostre difera, iar drept urmare ceea ce pentru o anumita persoana reprezinta produsul ideal, pentru altele acesta poate fi mediocru. Tocmai de aceea ghidurile nostre sunt scrise intr-un mod cat mai simplu de inteles, astfel incat sa ofere un set minim de informatii care sa ajute in luarea celei mai bune decizii. Practic noi nu ne vom axa pe recomandarea de produse, ci pe recomandarea de “tactici” la care sa apelezi pentru a alege produsul perfect.

Dupa cum ati putut observa deja, articolele noastre acopera foarte multe categorii, drept urmare este imposibil sa nu gasiti informatiile de care aveti nevoie. In cazul nu gasiti ceea ce cautati, nu trebuie sa va faceti faci griji, deoarece ne puteti contacta, iar noi in cel mai scurt timp posibil vom publica un ghid adecvat pentru categoria de produse pe care o cautati. Foarte simplu, nu-i asa?