Vrei o hota Arctic? Vezi spre ce model merită să îți îndrepți atenția!

Cu siguranță nu îți este necunoscut brandul Arctic, care este unul dintre cele mai cunoscute companii atunci când vine vorba de partea de electrocasnice, acolo unde putem spune că au o cotă de piață destul de mare. Așadar, era de neconceput ca să nu avem la dispoziție și o hotă Arctic, nu-i așa?

Cea mai bună hotă Arctic pe care o poți cumpăra:

Mai jos o să poți vedea prezentarea pe scurt a unei hote Arctic foarte accesibilă ca preț (alege-o pe cea mai bună de aici), dar care are de oferit niște dotări destul de interesante​, care nu va lăsa să se vadă gama de preț din care aceasta face parte.

Arctic AHT60XN

Arctic AHT60XN

Hota Arctic AHT60XN este un model care vine cu un design simplu, dar în același timp pot spune că tocmai acest aspect simplu este cel care o face să fie o hotă atrăgătoare. De ce? Pentru că se va integra perfect în orice tip de bucătărie.

​După cum am precizat și mai devreme, hota Arctic AHT60XN este unul dintre acele modele accesibile ca preț, dar care nu te lasă la greu, venind de asemenea și cu niște specificații care să nu te facă să regreți că ai dat banii pe ea. Aici mă refer mai exact la motorul de 125 W din dotare (nu este un model cu 2 motoare), acesta fiind unul suficient de puternic pentru bucătăriile apartamentelor obișnuite din România.

Tot pe lista cu „avantaje” se află și capacitatea de absorbție a hotei, care poate avea valori cuprinse între 150 și 280 mc/h, în funcție de necesitate (dacă vrei ceva mai puternic, alege o hotă Beko), deoarece putem alege între trei trepte de viteză, în funcție de care va fi felul de măncare pe care îl vom prepara.​ Este prezentă de asemenea și lampa de iluminare cu halogen (mai exact lămpile, fiind două), astfel încât să poți fii cât mai atent/ă la preparate.