Știi ce hotă Ariston trebuie să alegi?

Hai să fim serioși, oare chiar există persoane care să nu fi auzit măcar odată de cei de la Ariston (este vorba de aceeași companie care produce hotele Hotpoint Ariston)? Eu cred că nu, fiind vorba de o companie foarte cunoscută la noi în țară și nu numai. Avem așadar garanția că aproape orice vom cumpăra de la aceștia va fi ceva durabil în timp, nu-i așa? În plus, produsele acestora vin întotdeauna cu niște raporturi calitate-preț foarte bune, iar asta se va putea observa cel mai bine în rândurile care urmează.

Ce hote Ariston recomand eu, la prețuri accesibile?

Mai jos o să prezint două dintre acele modele de hote de bucătărie Ariston pe care eu le apreciez foarte mult, datorită lucrurilor pe care le-am spus mai sus, dar și pentru că dețin unul dintre aceste modele (este vorba mai exact de hota ​Ariston AH61CMX - primul din top - așadar vorbesc în cunoștiință de cauză).

1. Hotpoint-Ariston AH61CMX

Așadar, așa cum am precizat deja, pe primul loc în topul recomnadărilor mele se află hota Ariston AH61CMX, cea pe care o dețin și eu în momentul de față și de care pot spune că sunt mai mult decât mulțumit pentru ceea ce mi-a oferit până acum.

Fără doar și poate nu regret alegerea făcută, mai ales ​că la această sumă de bani este destul de greu să poți găsi ceva mai bun (poate niște hote asemănătoare de la Electrolux), de la un producător cu o asemenea greutate cum sunt aceștia.

Hota Ariston AH61CMX, pe partea de specificații, arată foarte bine, iar același lucru este valabil și atunci când discutăm de aspect. Cel mai mult îmi place că este un model silențios, care nu te va deranja foarte mult atunci când va funcționa, iar motorul din dotare este unul suficient de puternic pentru multe tipuri de bucătării.


2. Hotpoint-Ariston HRP 9.8 CM OW

Următoarea mea recomandare este hota Ariston HRP 9.8 CM OW, un model care face parte din categoria celor decorative rustice, iar eleganța pot spune că este cuvântul care o definește cel mai bine pe aceasta.

Este bine de menționat faptul că acest lucru nu este valabil doar în ceea ce privește aspectul, hota Ariston fiind una care arată extrem de bine și atunci când aruncăm o privire peste fișa tehnică. De acolo aflăm că ​este echipată cu un motor foarte puternic, care este capabil să ofere acestei hote de la Ariston o capacitate maximă de absorbție de până la 760 mc/h, ceea ce nu este deloc puțin. În plus, primim și posibilitatea de a opta între trei trepte de viteză.