TOP 3 cele mai bune hote Beko pentru bucătăria ta

Deoarece am observat că sunt foarte multe persoane care doresc să cumpere o hotă Beko (a nu se confunda cu hotele celor de la Bosch), am luat hotărârea să le fac alegerea să fie una mult mai ușoară prin prezentarea unora dintre cele mai bune trei modele de hote Beko pe care le poți cumpăra în perioada aceasta din magazinele românești.

Care este cea mai bună hotă Beko pentru bucătăria ta?

1. Beko CTB 6407 X

Prima de pe listă este hota Beko CTB 6407 X, un model cu un design simplu, care nu este neapărat creat pentru a-ți lua privirea, ci pentru ca tu să ai la dispoziție o opțiune de buget foarte bună.

De ce spune acest lucru? Deoarece hota Beko CTB 6407 X este una care vine la un preț foarte bun, precum și cu niște specificații excelente pentru categoria de preț din care aceasta face parte. Așadar, o să ieși câștigat în urma acestei achiziții.​

La ce mă refer mai exact atunci când spun „specificații excelente la acest preț”? Ei bine, Avem în față o hotă incorporabilă​ care ne pune la dispoziție un motor care dezvoltă o putere maximă de până la 140 W, iar capacitatea maximă de absorbție a acestei hote atinge valoarea de 275 mc/h. Ca dimensiuni, hota este una destul de compactă în comparație cu alte modele tradiționale.


2. Beko CTB6250W

Pe locul doi se situează hota Beko CTB6250W, care deja face parte din altă categorie de preț, oferind și niște specificații mult mai atrăgătoare decât modelul despre care am discutat anterior.

Faptul că vorbim deja de o altă gamă de hote Beko este evident chiar din design-ul modelului Beko CTB6250W, care este mult mai reușit și mult mai elegant, potrivindu-se în cadrul bucătăriilor care sunt amenajate într-un stil mai modern.​

Beko CTB6250W este o hotă de bucătărie de tip telescopică, deci ideală dacă spațiul nu îți permite instalarea unei hote normale, iar motorul care stă la baza sa este unul cu o putere de 140 W, foarte bine construit, oferind o capacitate de absorbție maximă care poate atinge lejer 420 mc/h. Ni se oferă de asemenea și posibilitatea de a seta una dintre cele trei trepte de viteză.​


3.​ Beko CWB6410CR

Pe locul trei din cadrul acestui top am luat hotărârea să prezint o hotă Beko decorativă, deoarece astfel de modele elegante au început să fie din ce în ce mai căutate și la noi în țară, după ce inițial nu s-au bucurat de un foarte mare succes.

După cum se poate observa din imaginea alăturată, eleganța este cuvântul care definește cel mai bine hota ​Beko CWB6410CR, dar aceasta nu se lasă mai prejos nici în ceea ce privește specificațiile sale, acolo unde stă mai mult decât excelent.

Deși este echipată cu un singur motor, acesta are o putere de 150 W, iar datorită construcției foarte bune a acestuia, ni se oferă o capacitate maximă de absorbție de până la 460 mc/h. Practic, în cadrul acestui top, hota Beko CWB6410CR este cea mai puternică opțiune pe care o ai la dispoziție în momentul de față. Mai primim e asemenea și două filtre pentru grăsime, iar cele trei trepte de viteză ne permit să alegem fix puterea de care avem nevoie atunci când gătim.​