Care este cea mai vândută hotă Bosch?

Atunci când vine vorba de hote, producătorul Bosch nu se joacă, iar acest lucru îl spun deoarece în cadrul ofertei sale putem găsi multe opțiuni, o gamă variată, iar majoritatea sunt unele cu prețuri ridicate. De ce sunt multe cu prețuri ridicate? Deoarece compania a hotărât să își îndrepte atenția spre acest segment al pieței, unde calitatea să conteze cel mai mult.

Am creat acest articol astfel încât să ai posibilitatea de a alege o hotă Bosch foarte bună fără ca tu să fii nevoit să bagi mâna foarte adânc în buzunar, deoarece în cadrul topului de mai jos o să întâlnești trei modele de hote la prețuri nu foarte ridicate.​

TOP 3 cele mai bine vândute hote Bosch

1. Bosch DHI635HX

Pe primul loc se află chiar hota Bosch DHI635HX, un model despre care ai mai auzit cu siguranță, ea fiind una dintre cele mai bine vândute hote ale companiei în momentul de față (pot spune că se vede faptul că este și cea cu prețul cel mai mic).

Prețul hotei este unul sub pragul de 800 lei, iar la această sumă de bani pot spune că primești tot ce ți-ai putea dori de la un astfel de produs: calitate, performanță, eleganță și economie (vezi și articolul de aici). Cum economie? Prin faptul că Bosch DHI635HX este hota cu un consum energetic anual extrem de mic, și anume de doar 87.3 kW.​

Ce alte specificații mai primim? Păi să vedem: performanțele hotei sunt asigurate de motorul care poate dezvolta o putere maximă de până la 160 W, iar faptul că acesta poate funcționa fără a fi foarte gălăgios reprezintă un mare plus. De asemenea, mai primim și o capacitate maximă de absorbție de 400 mc/h, iar filtrul este unul metalic (nu este deți un model cu filtru de carbon), acesta putând fi curățat foarte ușor și repede.​


2. Bosch DWW06W850

Trecem la următoarea recomandare, iar aici avem în prim plan hota de bucătărie Bosch DWW06W850, care este una din categoria celor decorative, după cum se poate observa din imaginea alăturată.

Din punct de vedere al design-ului pot spune că acesta este unul clasic, așadar pe care l-am mai întâlnit și la alte hote de acest tip, însă diferențele apar pe partea de specificații, acolo unde într-adevăr Bosch DWW06W850 arată ca o adevărată hotă ​Bosch (adică foarte bine). Primim practic tot ce avem nevoie pentru ca să putem găti în cele mai bune condiții.

O să încep direct prin a spune care este capacitatea maximă de absorbție, și anume de 730 mc/h, deoarece mi se pare că aceasta este punctul forte al hotei, fiind unul dintre cele puternice modele din gama aceasta de preț. În ceea ce privește motorul din dotare, acesta este unul de 275 W.


3.​ Bosch DHL545S

Hota Bosch DHL545S este cel de-al treilea model interesant pe care l-am găsit la un preț bun, iar acesta pot spune că merge în aceeași linie cu gama din care face parte.

​Cel mai mult apreciez la aceasta faptul că este una dintre cele mai silențioase hote Bosch pe care am avut ocazia să le testez, iar cifrele nu fac altceva decât să îmi mai confirme încă odată acest lucru (nu că ar mai fi fost nevoie). Mai exact, atunci când aceasta este folosită la putere maximă, zgomotul nu depășește valoarea de 47 dB.

Dacă tot am precizat care este nivelul de zgomot atunci când hota ​Bosch DHL545S este utilizată la maxim cred că se merită a preciza și care este capacitatea de absorbție în cazul acestui scenariu, nu-i așa? Ei bine, valoarea acesteia este de nu mai puțin de 500 mc/h, grație celor două motoare 270 W din dotare.