Care crezi ca sunt cele mai bune hote?

În cazul în care te-ai întrebat măcar odată care este cea mai bună hotă pe care o poți cumpăra pentru bucătăria ta, sunt absolut convins ca nu prea ai putut sa găsești un răspuns care să te multumească. De ce? Pentru este foarte greu sa iți dai cu părerea pe un subiect precum "cele mai bune", iar acest lucru nu este valabil doar în cazul unor hote, ci în general.

Care sunt 3 dintre cele mai bune hote de bucătărie pe care să le cumperi chiar acum?

Mai jos o sa încerc să prezint ​care sunt, în opinia mea, cele mai bune hote de bucătărie pe care le poți cumpără în momentul de față din România.

1. Gorenje DF 6116E

Gorenje DF 6116E

Gorenje DF 6116E este o hotă ieftină și bună despre care am mai vorbit în trecut, modelul de față fiind unul care a reusit sa imi lase o impresie foarte buna datorită excelentului raport calitate-preț pe care il oferă.

Deși nu te face sa scoți din buzunar foarte mulț, Gorenje DF 6116E iti ofera destul de multe astfel incat sa simti ca ai cumparat una dintre cele mai bune hote ale momentului, iar din acest motiv ea se afla chiar pe primul loc in topul recomandarilor mele. Cred ca acum te intrebi ce iti poate oferi mai exact aceasta, nu-i asa?

Ei bine, Gorenje DF 6116E este extrem o hotă potrivită pentru aragazul tău, compactă, având niște dimensiuni de ​doar 17.3 x 59.8 x 29.5 cm și cântărind 9.3 kilograme, iar în dotarea sa se află doua motoare a căror putere însumează 250 W, mai mult decâta suficient pentru o bucătărie normală. Legat de capacitatea de absorbție se merită a fi precizat faptul că aceasta poate fi cuprinsă între 224 și 384 mc/h.


2. Heinner HTCH-440FS

Heinner HTCH-440FS este o altă hotă bună de bucătărie, pe care se merită să o iei în considerare în cazul unei eventuale achiziții, datorită lucrurilor pe care ți le oferă, dar și a prețului care se află în zona accesibilă.

Modelul de față este unul motorizat de două motoare, puterea acestora fiind de 100 W, iar capacitatea de absorbție maximă pe care o poate atinge este de 330 mc/h, ceea ce nu este chiar deloc rău dacă ne gândim că este destul de silențioasă și are un preț nu foarte ridicat. În plus, consumul energetic anual este unul relativ scăzut dacă facem o comparație cu cel al altor modele de pe piață.

Desigur, trebuie precizat că aceasta are dimensiuni ceva mai mari decât hota de bucătărie care am prezentat-o anterior, fiind vorba mai exact de niște dimensiuni de 17.6 x 60 x 48 cm, așadar este bine să te asiguri înainte că își poate găsi loc în bucătăria ta înainte de a o cumpăra. În ceea ce privește construcția, aceasta este realizată dintr-un inox care se poate curăța foarte ușor.


3. Beko CTB 6407 X

Beko CTB 6407 X

Iată-ne ajunși și la cea de-a treia recomandare privind cele mai bune hote ale acestui an, iar aici dăm de modelul Beko CTB 6407 X, unul care vine la un preț mai mult decât bun pentru ceea ce oferp. Deși are un preț accesibil, după cum o să vezi în continuare, și performanțele sale sunt unele extrem de bune.

​Bosch DHI635HX este o hota motorizată de un motor puternic, care poate dezvolta o putere maximă de 140 W, iar capacitatea de absorbție maximă a acestuia poate ajunge până la 275 mc/h, ceea ce înseamnă că îți va reîmprospăta aerul din bucătărie într-un timp destul de scurt.

​Găsim în dotarea acestuia și un filtru din aluminiu, care este foarte ușor de curățat (aici este bine să îl cureți cam la 1-2 luni, dar timpul poate varia în funcție de frecvența cu care gătești). Așadar primești tot ce ai putea avea nevoie de la o hota buna si de calitate!