TOP 3 hote clasice care merită atenția ta

Cred că nimic nu se poate compara cu o hotă clasică atunci când îți dorești să cumperi un model foarte ieftin, dar care să își facă totuși treaba foarte bine. Spun acest lucru deoarece, aruncând o privire peste oferta de hote clasice, am observat că la această categorie se practică unele dintre cele mai mici prețuri.

Hote clasice care merită cumpărate:

1. Star-Light HA-260SS

După cum cred că era de așteptat, pe primul loc se află hota clasică Star-Light HA-260SS, iar asta se datorează în mare parte faptului că prețul este unul mic (poți găsi alte modele ieftine cu un click aici), în timp ce performanțele oferite sunt unele mai mult decât decente dacă ne raportăm la acesta.

Ca de exemplu, hota clasică Star-Light HA-260SS reușește să ​integreze un număr de două motoare, care împreună dezvoltă o putere de 200 W (2 x 100 W), ceea ce înseamnă o capacitate de absorbție maximă care poate atinge lejer 323 mc/h. În plus, nivelul de zgomot este unul relativ redus.


2. Heinner CH-180WH

A doua recomandare de hotă clasică este modelul Heinner CH-180WH care are un preț chiar mult mai mic decât hota prezentată anterior (știu că pare incredibil acest lucru, pot spune că și eu am fost puțin uimit).

Practic, avem în față o hotă clasică cu un preț care nu sare cu foarte mult de pragul de 100 lei. Mai ieftin de atât chiar nu se poate. Desigur, performanțele nu sunt unele care să rupă gura târgului, dar la această sumă de bani primești o bază solidă pentru a începe.​


3. Beko BH2X

Cu un preț ceva mai ridicat, pe ultimul loc stă Beko BH2X, o hotă clasică pe care o vei alege mai ales datorită calității construcției, dar și a performanțelor oferite (aici sincer nu m-aș fi așteptat să fie puțin mai slabe decât ale hotei de pe primul loc, dat fiind prețul mai ridicat).

Mai exact, despre ce specificații este vorba?​ Cele două motoare din dotare oferă o putere de 220 W (împreună), este prezent un filtru metalic care se poate curăța foarte ușor, iar controlul se realizează în mod mecanic.