Care este cea mai bună hotă cu evacuare externă?

Știu. Gătitul vara nu este chiar cea mai plăcută activitate, mai ales dacă ai un apartament mai micuț, lucru care automat înseamnă și că bucătăria ta este una mai mică. Așadar, ce poți face în această situație?

Răspunsul este unul cât se poate de simplu. Cumperi o hotă cu evacuare externă (poți alege dintre modelele decorative sau telescopice), deoarece acest tip de hote sunt cele mai eficiente atunci când vine vorba de reglarea temperaturii din bucătăria ta și crearea unui mediu cât mai plăcut pentru tine în timpul gătitului.

Spre ce hotă cu evacuare externă să îți îndrepți atenția?​

Mai jos îți voi da câteva detalii despre Heinner HTCH-440GBK​, un model care face parte din categoria de hote cu evacuare (poți afla mai multe în lista de aici) și pe care am cumpărat-o în urmă cu mai multe luni, deci o recomand în cunoștință de cauză.

Heinner HTCH-440GBK

Heinner HTCH-440GBK

Heinner HTCH-440GBK​ este o hotă cu evacuare externă despre care am mai vorbit în trecut, acesta fiind un model foarte interesant prin faptul că are destul de multe lucruri de oferit la un preț relativ scăzut.

​Hota cu evacuare Heinner HTCH-440GBK este una care are un aspect foarte plăcut, iar dimensiunile sale sunt de 65.5 x 43 x 17.6 cm, destul de compacte în opinia mea. Avem parte de un motor care poate atinge o putere suficient de mare pentru a fi potrivită în cazul multor apartamente din România, iar capacitatea de absorbție maximă pe care o poate oferi hota este de 325 mc/h, așadar destul de ridicată. Pot spune că este ideală pentru bucătăriile de dimensiuni medii și pentru cei care gătesc mai des (dacă vrei un model fără evacuare, am scris și despre acestea).

Fitrul aflat în dotarea hotei cu evacuare externă Heinner HTCH-440GBK este unul din aluminiu, iar marele avantaj oferit de acesta este legat de ușurința cu care îl putem curăța. Practic nu este nevoie de un efort considerabil pentru acest proces. Nu exagerăm deloc atunci când spunem că modelul de față merită toată atenția noastră.