Citeste aici ce hota decorativa este bine sa alegi

Ești în căutarea unei hote decorative și nu știi care model se merită să îl cumperi? În aceeași situație se află foarte multe persoane, iar pentru ca tu sa nu mai treci prin toate etapele de documentare necesare, o sa iți prezint eu care sunt cele mai bune, respectiv cea mai bună hotă decorativă pe care o poți cumpăra în momentul de față dintr-un magazin din România.

​Care hote decorative se merită să le cumperi?

Mai jos iți voi prezenta trei dintre cele mai bune modele în opinia mea, fiind vorba despre niste hote de bucătărie decorative care au căutare și care și-au dovedit utilitatea de-a lungul timpului, lucru vizibil în secțiunea de comentarii, precum și pe forum, unde își dau cu părerea cei care le-au cumpărat deja.

1. Whirlpool AKR 551 JA

Whirlpool AKR 551 JA este o hotă decorativă elegantă, care arată foarte bine și care cu sigurață se va integra de minune în cadrul bucătăriei tale.

Prețul este unul atractiv la aceasta, nefiind foarte ridicat, iar calitatea oferită este una care cu siguranță îți va plăcea, deoarece nu vei avea cu siguranță nicio problemă cu hota o bună perioadă de timp. Așadar, dacă ești genul care pune preț pe acest aspect, atunci chiar cred că este bine șă îi oferi o șansă acestei hote decorative de la Whirlpool.

Ce altceva mai are de oferit? ​Un filtru metalic care este foarte ușor de îndepărtat și de curățat, un motor de 380 W, precum și o capacitate de absorbție maximă de 448 mc/h, mai mult decât suficient pentru majoritatea bucătăriilor de la noi.


2. Heinner DCH750SSG

Heinner DCH750SSG este cea de-a doua hotă incorporabilă decorativă din cadrul topului, iar acest model chiar putem spune că arată într-un mare fel, reușind să astragă privirile tuturor celor care vor trece pragul casei tale și care vor avea ocazia să îți viziteze bucătăria.

Ceea ce este foarte interesant este faptul că datorită promoției care se derulează în această perioadă, prețul este mai mic decât cel al hotei decorative de pe primul loc.​

Ca dotări avem în față un model foarte interesant, acesta făcând parte din categoria de hote decorative care vin cu un singur motor și care sunt capabile de o foarte mare capacitate de absorbție, la turație maximă aceasta atingând 580 mc/h.​


3.​ Samsung HDC6145BX/BOL

Pe locul trei stă una dintre acele hote decorative de la Samsung care merită toată atenția ta, reușind să atragă prin dotările sale și pot spune chiar și prin design-ul său, chiar dacă la acest capitol nu excelează, precum o fac celelate două hote decorative din top.

Ni se oferă posibilitatea de a opta între trei viteze de absorbție, în cazul celei mai înalte capacitatea de absorbție atingând 314 mc/h. De precizat de asemenea că este motorizată de un motor cu o putere de 150 W.

Deși are un preț mult mai scăzut decât celalte două modele, ​Samsung HDC6145BX/BOL nu este chiar o hotă decorativă care să merite atât de multă atenția, mai ales că dacă plusăm cu foarte puțin la bugetul pe care îl avem ne putem cumpăra unul dintre hotele de pe primele poziții.


Bineințeles, pe lângă cele trei de mai sus, mai poți alege la fel de bine și o hotă decorativă Pyramis ori o hotă decorativă Cata, fiind foarte multe opțiuni pe piață în ceea ce privește tipurile de brand-uri. Aici depinde foarte mult și de preferințele fiecăruia, deoarece, până la urmă, fiecare dintre noi se „înțelege” cel mai bine cu produsele unei anumite companii, așadar nu trebuie să fii limitat doar la cele trei modele recomandate de mine (este bine totuși să ții cont de punctele tari ale acestora). Dacă nu ești convins/ă de acest tip de hote, atunci poate vrei să vezi și ce modele de hote telescopice ți-am pregătit.