Vezi informații despre cea mai bună hotă electrică!

Vrei să cumperi o hotă electrică dar nu știi exact care este modelul cel mai bun, precum și cum să alegi? Atunci vezi mai jos un top 3 hote electrice și cu siguranță vei găsi un răspuns care să te ajute în decizia pe care urmează să o iei.

TOP 3 hote electrice pentru bucătărie

1. TEKA TL1 62

TEKA TL1 62 este o hotă electrică silențioasă care vine la un preț foarte bun, precum și cu un design extrem de reușit, care va aduce un strop de eleganță bucătăriei tale.

Pot spune că se vede foarte clar faptul că producătorul a fost atent la detalii atunci când a proiectat această hotă electrică, mai ales că pe lângă exteriorul foarte bine realizat, avem parte și de un interior în concordanță cu acesta. Mai exact, este vorba de prezența unui filtru metalic, precum și a unui motor potent, capabil să ofere hotei o capacitate de absrobție maximă de până la 332 mc/h.​


2. Gorenje DF 6116E

Hota electrică Gorenje DF 6116E este cel de-al doilea model pe care îl prefer, iar despre aceasta am mai discutat în trecut, recomandând-o în cadrul altor topuri relevante.

Controlul se realizează mecanic, iar ca dimensiuni Gorenje DF 6116E este o hotă electrică telescopică, destul de compactă, perfectă pentru bucătăriile nu foarte mari.​ În plus, performanțele oferite sunt unele mai mult decât decente.


3.​ Hotpoint SL 16 P IX/HA

Ultimul de pe lista cu recomandări este Hotpoint SL 16 P IX/HA, această hotă electrică fiind una care de asemenea poate fi considerată accesibilă ca preț (după cum este și cazul anumitor hote de la Arctic).

Design-ul nu este unul care să o scoată foarte mult în evidență, dar oricum cel mai mult o să apreciezi la aceasta faptul că are o capacitate de absorbție care poate atinge, atunci când este fol​osită la putere maximă, 385 mc/h.