Care crezi că este hota Electrolux cea mai bună pe care o poți alege?

Compania Electrolux este una care se bucură de un număr foarte mare de „fani” pentru categoria în care încearcă să se facă remarcat, fiind destul de multe persoane care preferă să cumpere produsele acestora datorită prețului mult mai scăzut decât cel al altor modele de la producătorii consacrați (iar aici se poate da ca de exemplu o hotă Teka, care are un preț mai ridicat).

Cele mai bune 2 hote Electrolux pe care le poți cumpăra în această perioadă

1. Electrolux EFP644OX

Hota Electrolux EFP6440X este prima pe lista recomandărilor, iar acest lucru se datorează nu doar specificațiilor pe care ni le oferă, ci și faptului că în momentul de față aceasta beneficiază de un preț foarte bun datorită promoțiilor care se derulează în cadrul celui mai mare magazin online din România.

O să încep direct prin a spune că Electrolux EFP6440X se recomandă celor care sunt în căutarea de hote telescopice (vezi aici modele de la Hotpoint Ariston), așadar care să se poată integra cât mai bine în cadrul bucătăriilor de dimensiuni nu foarte mari ale apartamentelor românești (modelul de față este unul de 17.3 x 59.8 x 29.5 cm și are o greutate de doar 8.4 kilograme).

La această sumă de bani pot spune că primim o hotă extrem de atrăgătoare, iar când spun acest lucru nu mă refer strict la aspect, ci și la ceea ce vedem pe fișa tehnică a acestuia, de acolo de unde aflăm că acesta vine echipat cu un motor puternic​, dispune de un filtru metalic (mai exact din aluminiu), iar capacitatea maximă de absorbție este de aproape 390 mc/h.


​2. Electrolux EFC 60151X

Electrolux EFC 60151X este cel de-al doilea model de hotă pentru aragaz al companiei care îmi place foarte mult, iar această hotă Electrolux, spre deosebire de cea prezentată la punctul 1, este una tip șemineu, așadar se adresează în special celor care doresc un model din această categorie.

Prețul pot spune că este unul destul de atractiv, chiar dacă puțin cam ridicat (nu se derulează nicio promoție la acesta, dar dacă ai noroc să prinzi una, atunci o să ieși cu siguranță câștigat), iar ceea ce primim îl face să fie justificat (aici găsești modele mai elegante, și anume hotele rustice).​

Despre ce este vorba mai exact?​ Primim o hotă care are parte de o construcție din aluminiu și ale cărei dimensiuni sunt de 62 x 59.8 x 47.1. Motorul din dotare este unul destul de puternic, oferind o capacitate de absorbție ridicată, iar filtrul este din aluminiu, ușor de curățat și de înlăturat la nevoie.