Vezi informații despre cele mai bun 2 hote Elica de pe piață!

Deși o hotă Elica nu este la fel de căutată precum alte modele, ca de exemplu de la Hotpoint, Bosch ori hotele Whirlpool, am hotărât totuși că se merită să vorbesc puțin și despre acest brand, mai ales că am observat mai multe modele interesante pe care cu siguranță le-aș recomanda celor care doresc să achiziționeze un astfel de produs.

Cele mai bune 2 hote Elica de pe piață:

1. Hota incorporabila ELICA 90CM

Primul model care mi-a atras privirea este hota Elica 90 CM, una foarte ieftină (dacă vrei un model de hotă din inox și performantă mai scump găsești pe site) și care are niște dimensiuni de doar 116 x 89,5 x 50 cm, fiind așadar și una foarte compactă, adresându-se în special celor care caută un model pentru o bucătărie care nu oferă mult spațiu.

Printre specificațiile oferite de aceasta se numără filtrul de cărbune, un nivel al zgomotului redus atunci când o folosim la capacitate maximă, un motor de 210 W, precum și o capacitate de absrobție care poate atinge valoarea de 235 mc/h (nu este foarte mult, dar trebuie să ținem cont de faptul că avem în față un model foarte ieftin.​


2. Elica Elibloc HT GR/A/80

Hota incorporabila Elica Elibloc HT GR A 80

Cea de-a doua recomandare de la acest producător este hota Elica Elibloc HT GR/A/80, care spre deosebire de modelul anterior are un preț și mai mic (incredibil, dar iată că acest lucru este posibil). Avem practic în față una dintre cele mai ieftine modele de hote.

Desigur, dat fiind faptul că prețul este foarte scăzut, pretențiile nu pot fi foarte ridicate. Acestea fiind spuse, motorul are o putere de 240 W, iar acesta poate oferi hotei o capacitate de absorbție maximă de 647 mc/h.​ Într-adevăr, nu este foarte mult, iar din acest motiv recomand ca, în cazul în care ești genul de persoană care gătește intensiv și mâncăruri destul de complexe să îți îndrepți atenția spre modele mai puternice, chiar dacă va trebui să plusezi puțin la bugetul pe care îl ai la dispoziție. Până la urmă, alege o hotă de bucătărie bună, deoarece te vei folosi de ea mult timp.