Care crezi că este cea mai bună hotă Gorenje în acest moment?

Atunci când vine vorba de electrocasnice de calitate, cei de la Gorenje sunt foarte cunoscuți la noi în țară, dar nu numai, aceștia fiind activi și pe alte piețe din Europa, produsele acestora ajungând la milioane de consumatori care se bucură de cel mai bun preț și o calitate foarte bună.

Deoarece știm cât de greu trebuie să fie pentru tine să alegi o hotă Gorenje de calitate, ​fie ea hotă decorativă sau hotă telescopică, ori oricare alt tip, am ales să prezentăm ce tipuri de hote există și să facem un top cu cele mai căutate și cele mai bune trei modele Gorenje în momentul de față. La fiecare o să găsești link-ul care te duce direct la aceasta (acolo poți afla informații complete), iar alăturat o să încercăm să scoatem în evidență punctele forte ale acestora.

Cele mai bune 3 hote Gorenje pe care le poți cumpăra chiar acum!

1. Gorenje DF 6116E

Gorenje DF 6116E este primul model de hotă Gorenje despre care o să îți vorbim, iar acesta este chiar unul care face parte din categorie de hote telescopice, așadar care sun perfecte pentru bucătăriile de dimensiuni nu foarte mari și care te ajută să te folosești la maxim de fiecare părticică a acesteia.

​Hota Gorenje DF 6116E are un design simplu, dar cu toate acestea este unul plăcut ochiului, chiar elegant putem spune, iar filtrul este unul metalic, ceea ce înseamnă că perioadic o să îl poți curăța, așadar nu este de unică folosință (ca în cazul altor modele).

Printre specificațiile care scot la înaintare modelul de față se numără capacitatea de absorbție maximă de 384 mc/h, care la acest preț putem spune că este una foarte mare, dar și cele două motoare care împreună au o putere de 250 W (este așadar o hotă puternică cu 2 motoare), cu un consum energetic anual de 192 kW (aici trebuie să recunoaștem că se putea mai bine).​


2. Gorenje BHP623E10X

Cel de-al doilea model al topului nostru este hota Gorenje BHP623E10X, un model ieftin, dar în același timp suficient de puternic.

​Cu niște dimensiuni de 60 x 30 x 25 cm și o greutate de aproape 9 kilograme, Gorenje BHP623E10X nu are niște dimensiuni la fel de compacte ca și modelul anterior, dar chiar și așa, este o hotă potrivită pentru bucătăriile nu foarte mari. Cu o capacitate de absorbție maximă de 328 mc/h și un motor de 120 W, aceasta este o hotă perfectă pentru cei care doresc calitate la un preț mic.


3. Gorenje DU6115EC

Gorenje DU6115EC

Pe ultimul loc în topul nostru cu recomandări stă Gorenje DU6115EC, această hotă fiind una de tip telescopică, iar bine de știut este faptul că nu este chiar una dintre cele mai compacte modele.

Acest model de hotă se face remarcat în primul rând datorită simplității sale și a prețului scăzut pe care îl are. Este o hotă tradițională care își face treaba suficient de bine, chiar și atunci când suntem puși în situația de a găți intensiv. Modelul de față are o putere de absorbție de 125 mc/h, iar motorul din dotarea sa are o putere de 80 W. Pentru o bucătărie de dimensiuni mai mici este suficient de potentă.