Află care hotă Hansa este cea pe care trebuie să o cumperi

Deși nu sunt la fel de căutate ca hotele electrice (sau alte tipuri) ale celor de la Whirlpool, cei de la Hansa sunt și ei extrem de apreciați atunci când vine vorba de electrocasnice, lucru care se poate observa în vânzările pe care le-a înregistrat compania în anul care s-a încheiat.

Așadar, fie ​că vrei o hotă telescopică Hansa sau o hotă incorporabilă Hansa, nu este posibil să faci o alegere greșită, dat fiind faptul că o să te lovești de calitate indiferent de care model vei alege. În plus, prețurile sunt unele cât se poate de prietenoase cu buzunarul nostru, ceea ce înseamnă că nu îți vor face o gaură foarte mare în bugetul tău și al familiei.

Care crezi că este cea mai bună hotă Hansa?

Mai jos îți voi prezenta un top format din trei modele de hote ale companiei, iar pe primul loc se va afla cea mai bună hotă Hansa pe care o poți cumpăra în momentul de față cu un excelent raport calitate-preț. De asemenea, poți afla de aici despre hote de bucătărie.

1. Hansa OKP931GH

Deși nu vine la un preț foarte mic, Hansa OKP931GH este în momentul de față cea mai bună hotă Hansa decorativă, care arată extrem de bine.

De altfel, acesta este și primul lucru care îți va sări în ochi la aceasta: aspectul său extrem de elegant, care cu siguranță îi va lăsa plăcut surprinși pe cei care vor trece pragul casei tale.​

Nu trebuie bineînțeles să o subestimăm nici pe partea de dotări, acolo unde hota Hansa OKP931GH stă de asemenea cât se poate de bine, având de oferit foarte multe opțiuni și o putere peste media acestei categorii de preț.

Este prezent un singur motor, dar acesta are o putere de 270 W, ceea ce este foarte bine, deoarece oferă hotei capacități de absorbție maxime foarte ridicate, de până la 550 mc/h, fiind excelentă pentru cei care gătesc foarte des și mâncăruri foarte complexe.


2. Hansa OTS-625 IH

Hansa OTS-625 IH

În cazul în care nu ești un mare fan al hotelor decorative, atunci îți prezint și hota Hansa OTS-625 IH, un model incorporabil și telescopic, cu niște dimensiuni de 17.4 x 60 x 32.5 cm și o greutate de 7.5 kilograme, care o fac destul de compactă și ușoară.

Cel mai mult o să apreciezi la aceasta faptul că are un preț foarte scăzut (în comparația cu hota prezentată anterior), dar și aspectul său, care este destul de reușit. Desigur, dat fiind faptu-l că face parte dintr-o categorie de preț accesibilă, dotările sale nu sunt chiar unele dintre cele mai performante, dar acest lucru trebuie înțeles.​


3.​ Hansa OKP662THC

Pe ultimul loc se află hota Hansa OKP662TH, un model care se face remarcat în special prin faptul că este foarte puternică, datorită motorului care poate dezvolta o putere de până la 230 W.

​Faptul că este un model puternic se poate observa și în ceea ce privește capacitatea maximă de absorbție, care poate atinge valoarea de 660 mc/h, ceea ce pot spune că este într-adevăr impresionant dacă ne raportăm la modelele prezentate până acum. Mai trebuie precizat și faptul că este posibil să se opteze pentru modul de recirculare.