Alege de aici cea mai bună hota Heinner

Nu știu voi, dar pentru mine hotele Heinner sunt unele dintre cele mai bune, iar acest lucru îl spun pentru că am una de aproape cinci ani și nu am avut nici măcar odată vreo problemă cu aceasta (înainte am deținut o hotă de la un alt producător care nu a reușit deloc să mă mulțumească).

Care credeți că este cea mai bună hotă Heinner?

Mai jos o să prezint două hote de la Heinner (modele de hote de la alți producători mai găsești și pe site), ambele fiind unele foarte bune, acesta nefiind neapărat un top, deoarece fiecare dintre cele două modele fac parte din categorii diferite, așadar nu prea pot fi comparate foarte mult din acest punct de vedere.

1.Heinner HTCH-440FS

Primul model despre care o să vorbesc astăzi este hota din inox Heinner HTCH-440FS, iar asta pentru că acest tip de hote telescopice sunt unele dintre cele mai căutate la ora actuală, așadar am zis să prezint ceva de actualitate.

Atunci când ne uităm la hota Heinner HTCH-440FS putem vedea foarte clar faptul că ​este una dintre acelea care se adresează bucătăriilor mai mici dat fiind faptul că are niște dimensiuni care o fac să fie destul de compactă (aici un rol important îl joacă și faptul că este o hotă telescopică).

Acum cred c​ă vă întrebați ce are de oferit pe partea de dotări noua hotă Heinner HTCH-440FS, nu-i așa? Ei bine, dat fiind faptul că avem în față un model accesibil ca preț, pot spune că primim destul de multe, iar aici evidențiez în special faptul că are o capacitate maximă de absorbție de 330 mc/h, precum și un nivel al zgomotului destul de redus, ceea ce înseamnă că o putem include chiar și în categoria de hote silențioase (am mai abordat odată acest subiect, așadar nu o să mai intru în detalii - exemple sunt și unele hote Zanussi).


2.​ Heinner DCH-650GX

Heinner DCH-650GX

Cea de-a doua recomandare este hota Heinner DCH-650GX, una dintre cele mai bune hote de bucătărie, un model care face parte din categoria de hote decorative și care reușește să impresioneze foarte mult la capitolul aspect, după cum se poate vedea chiar și în imaginea alăturată.

Modelul de față este unul reușit din toate punctele de vedere (la fel ca în cazul hotelor premium Samsung), venind cu un excelent raport calitate-preț, mai ales în această perioadă, când prețul este unul mai scăzut decât în mod normal datorită reducerii care este aplicată.​

Ca specificații avem de asemenea parte de ​ceva atrăgător, fiind vorba de un motor care poate dezvolta o putere suficienta pentru performante superioare, precum și o capacitate de absorbție care se apropie foarte mult de 650 mc/h.