Hota Hotpoint Ariston – vezi informații despre cea mai bună!

În momentul de față chiar nu cred că mai există cineva care să nu fii auzit de cei de la Hotpoint Ariston măcar odată, dat fiind faptul că este o companie foarte cunoscută atunci când vine vorba de electrocasnice, mai ales când vine vorba de hote pentru aragaz de cea mai buna calitate.

Care crezi că este cea mai bună hotă Hotpoint Ariston? 

Am observat că sunt foarte multe persoane care vor în primul rând o hotă Hotpoint Ariston accesibilă ca preț (aici poți să alegi și hote ieftine de la Beko), iar abia apoi aruncă o privire și peste lista cu specificații pe care le are de oferit modelul ales. Așadar, mai jos am luat hotărârea să prezint hota Hotpoint Ariston cea mai bună din punct de vedere al raportului calitate-preț oferit.

Hotpoint-Ariston AH61CMX

În momentul de față cel mai bun model al companiei mi se pare că este hota Hotpoint-Ariston AH61CMX, în special dacă ne uităm la specificațiile pe care le oferă raportate la categoria de preț din cadrul căreia face parte.

​Unul dintre principalele motive pentru care am ales să recomand hota Hotpoint-Ariston AH61CMX este și acela că în această perioadă primești o garanție extinsă la 5 ani (este și cazul unor hote de la Electrolux), fără nici măcar un cost suplimentar, ceea ce reprezintă un mare avantaj în opinia mea, deoarece în cazul în care, să zicem, peste 4 ani ți se va strica (eu sper că nu) aceasta va fi încă în garanție, iar dacă va fi cazul vei primi una nouă.

​Acum cred că, cel mai probabil, te îndrebi ce primești mai exact ca dotări, nu-i așa? Ei bine, află că este vorba de un motor care dezvoltă o putere totală suficient de mare pentru a permite o capacitate de absorbție maximă de 384 mc/h. De asemenea, deși nu este chiar cea mai silențioasă hotă, modelul de față nu are un nivel al zgomotului foarte ridicat. Vorbim mai exact de 71 dB, atunci când este utilizată la capacitatea sa maximă.