Citește aici care este hota Hotpoint pe care o recomandăm

Deoarece nu poți greși alegând o hotă Hotpoint (nu contează dacă este rustică, tradițională sau telescopică) am zis că se merită să vorbesc puțin și despre modelul pe cae eu îl apreciez cel mai mult, poate va ajuta pe cineva acest lucru, mai ales că părerile sunt unele în cunoștință de cauză, deoarece subiectul principal al acestui articol l-am cumpărat în urmă cu ceva timp și de atunci mă folosesc intens de el.

Care crezi că este hota Hotpoint pe care o recomand?​

Dacă nu ai reușit să ghicești nu-i nimic, deoarece îți voi spune eu. ​Este vorba de Hotpoint SL 16 P IX/HA, un model cu un excelent raport calitate-preț și pe care îl vei găsi atractiv și atunci când vine vorba de design-ul pe care îl adoptă (vezi aici o altă listă cu cele mai bune hote din magazinele autohtone).

Hotpoint SL 16 P IX/HA

O să încep direct prin a spune care este unul dintre principalele avantaje ale achiziționarii hotei Hotpoint SL 16 P IX/HA​, și anume faptul că primești în această perioadă (mai exact dacă achiziționezi până la sfârșitul acestei luni) o garanție extinsă la 5 ani, fără nici măcar un cost suplimentar, iar acest lucru mi se pare a fi unul destul de important. Sunt absolut convins că nu sunt singurul care vede în acest fel lucrurile.

Ok, dacă pe partea de garanție stăm bine, cum arată fișa tehnică atunci când vine vorba de hota Hotpoint SL 16 P IX/HA​? Și aici pot spune că bine,​ deoarece la un preț foarte bun (mai poți găsi prețuri bune și la hotele ieftine Elica) primim un model destul de silențios și foarte puternic, având o capacitate de absorbție maximă de 385 mc/h. În plus, este și foarte economică, aceasta făcând parte din clasa de eficiență energetică A.

Deoarece cei de la Hotpoint știu că nu o să ai nevoie să folosești hota Hotpoint SL 16 P IX/HA​ la capacitatea sa maximă de fiecare dată, au ales să ofere și posibilitatea de a opta între trei trepte de viteze, în funcție de nevoile pe care le ai la bucătărie (o să precizez faptul că dacă gătești des prăjeli, este mai bine să optezi pentru o hotă cu filtru de carbon, este mai bună).