Care sunt cele mai bune hote ieftine pe care le poți cumpăra?

​Ești în căutare de hote ieftine, chiar și din categoria celor clasice, datorită bugetului mai limitat pe care îl ai la dispoziție? Este bine de știut faptul ca poți găsi hote de bucătărie ieftine într-o gamă foarte variată, fiind suficient sa te duci într-un singur magazin de specialitate din România pentru a-ți da seama de acest lucru.

În rândurile care urmează nu iți voi oferi sfaturi privind elementele la care trebuie să fii atent atunci când cumperi o nouă hotă pentru aragaz, ci o să iți pun la dispoziție direct cele mai bune trei modele pe care eu le consider a fi foarte bune, de calitate, cu performanțe ridicate pentru prețul lor extrem de mic.

​Care sunt cele trei hote ieftine pe care le recomand?

1.​ Star-Light HTT-160SS

Când aducem în discuție subiectul hote ieftine este imposibil sa nu dăm ca exemplu măcar un model de la Star-Light (ori un model de hotă Zanussi), brand care aparține de eMAG și care este recunoscut pentru preturile foarte accesibile la care comercializează produsele acestora.

Așadar, pe primul loc în topul dedicat hotelor ieftine se afla Star-Light HTT-160SS, care este una dintre cele mai bune soluții de buget pentru cei care iși doresc un model ieftin, care sa se integreze perfect chiar și în bucătăriile nu foarte mari, care nu oferă foarte mult spașiu de manevra.

Un lucru care se merită a fi precizat aici este faptul ca Star-Light HTT-160SS face parte din categoria de hote telescopice, așadar la nevoie își poate mari aria de acțiune (de exemplu atunci când gătești intensiv sau ceva mai complicat si ai nevoie de tot ajutorul din lume pentru a avea un aer respirabil în bucătărie). Modelul de fata este din inox, iar de motorizare se ocupa un motor de 65 W. Desigur, nu este cel mai puternic, dar la acest preț avem la dispoziție un produs bun.  

​Star-Light HTT-160SS are o capacitate de absorbție maxima de 297.2 mc/h (pot spune ca aici am fost putin plăcut surprins sa vad o valoare atât de mare, dat fiind motorul mai mic), iar nivelul de zgomot atunci când hota de aragaz este folosita la capacitate maxima este unul acceptabil, care nu deranjează foarte mult.


2. Star-Light HAT-260SS

Pe locul doi în top se afla tot o hota ieftina și bună de la Star-Light, de data aceasta fiind vorba de modelul Star-Light HAT-260SS, care vine putin mai bine dotat decât produsul de pe primul loc (prețul este mai ridicat, dar nu cu mult).

Star-Light HAT-260SS​ se poate monta foarte ușor, integrarea acestuia in cadrul mobilierului fiind ideala atunci când ai o bucătărie de dimensiuni mai mici, iar design-ul elegant va arata perfect, in ton cu arhitectura bucătăriei tale (indiferent dacă este în stil modern sau clasic).

Avem în față un model care face parte din categoria de hote pentru aragaz ieftine care sunt motorizate de două motoare, care împreună dezvolta o putere de 200 W (2 x 100 W). Este de apreciat faptul ca nu sunt foarte gălăgioase, iar capacitatea maxima de absorbție este una care ajunge la cifra de 330 mc/h.​


3.​ Heinner HTCH-440FS

Iată ca am ajuns sa prezentam in acest articol și o hota ieftina de la Heinner, un producător cu tradiție pe aceasta piață (la fel cum sunt și hotele Pyramis), care întotdeauna a știut sa ofere o calitate ridicata.

Heinner HTCH-440FS este o hota​ cu un aspect modern, elegant pot spune, care, făcând parte din categoria de modele telescopice (ca si cea de pe locul întâi), este ideala pentru bucătăriile care nu sunt foarte mari. Așadar, daca ai un apartament nu foarte mare, a cărui bucătărie nu iti pune la dispoziție foarte multa libertate de mișcare, se merita sa iei in considerare hota ieftina Heinner HTCH-440FS.

​Venind cu doua motoare de 100 W, Heinner HTCH-440FS are o capacitate de absorbție maximă de 330 mc/h, iar pentru ca tu să nu ai parte de bătăi de cap atunci cand vine vorba de curățarea filtrului, acesta este unul din aluminiu, lavabil, care poate fi îndepărtat si curățat foarte ușor, cu un minim de efort.


O hota de bucatarie ieftina este la fel de buna ca una scumpa?

Acum depinde și de ce așteptări ai de la un astfel de electrocasnic (afla mai multe dând click aici). Este bine de știu faptul ca atunci când vorbim de hote pentru aragaz ieftine, spre ​deosebire de alte produse, calitatea este una buna. Dacă ai noroc si prinzi o oferta, atunci cu siguranță o sa fii câștigat.