Vezi aici care sunt cele două hote de inox pe care le recomand

Așadar, ești în căutarea unei hote de inox? Înseamnă că îți place să gătești și vrei să o poți face în cele mai bune condiții posibile, nu-i așa? Atunci ai ajuns unde trebuie, deoarece în rândurile care urmează îți voi prezenta unele dintre cele mai bune astfel de hote spre care merită să îți îndrepți atenția.

Hotă inox - care sunt cele mai bune două modele?

Nu vreau să te pun în dificultate, motiv pentru care o să îți prezint doar două modele, primul dintre ele fiind o hotă de inox mai accesibilă ca preț (dar destul de potentă), în timp ce a doua recomandare este o hotă puțin mai scumpă, dar cu performanțe mult mai ridicate. Am optat doar pentru doi producători, și anume Star-Light și Gorenje, dar mai poți găsi și hote bune Bosch ori de la alte companii cu renume.

1. Star-Light HTT-160SS

Deși cred că o să ai reticențe la început datorită brandului nu foarte cunoscut, este bine să știi că modelul de față este unul care într-adevăr merită atenția ta, datorită excelentului raport calitate-preț pe care îl oferă.

Star-Light HTT-160SS este recomandarea noastră, deoarece este o hotă de inox care arată bine, dar prețul extrem de scăzut îl face atrăgător pentru cei cu un buget redus la dispoziție dar care doresc să aibă totuși parte de un produs de calitate. Tocmai acesta este și motivul pentru care Star-Light HTT-160SS este hota de inox care se află pe primul loc în cadrul acestui top.

​Deși nu m-aș fi așteptat, modelul de față este capabil să ofere o capacitate maximă de absorbție de aproape 300 mc/h, ceea ce nu este deloc puțin dacă stăm să ne gândim la care este categoria de preț din care face parte. Acest lucru se datorează motorului care are o putere de 65 W. Ca dotări mai precizez că o să găsești și două filtre metalice din aluminiu.


2.​ Gorenje DF 6116E

Gorenje DF 6116E este o hotă de inox cu două motoare, care pot dezvolta o putere totală de 250 W, ceea ce înseamnă că primim o capacitate de absorbție mult mai ridicată decât în cazul modelului anterior.

Despre ce valori vorbesc mai exact? Ei bine, legat de capacitatea de absorbție, aceasta are valori cuprinse între 224 mc/h și 384 mc/h. Foarte puternică pentru prețul ei, nu-i așa? Exact, te va ajuta foarte mult în crearea unui mediu plăcut pentru gătit!

Un lucru mai vreau neapărat să îl spun, și anume că, pe lângă culoarea de tip inox, carcasa este una realizată dintr-un oțel inoxidabil foarte puternic (la fel ca la hotele Teka), astfel încât să fii sigur/ă că o să te poți folosi de hotă o perioadă cât mai lungă de timp.