Care este hota de tip insulă pe care ți-o recomand?

Sunt foarte multe motive pentru care ai alege o hotă tip insulă, iar de faptul că le cunoști sunt absolut convins, așadar nu o să insist foarte mult pe acest subiect, ci o să trec direct la prezentarea celor mai bune trei modele pe care eu le-aș cumpăra.

TOP 3 hote insulă care merită cumpărate

1. Whirlpool AKR 946 IX

Hota insulă Whirlpool AKR 946 IX este primul model de pe lista cu recomandări (poți vedea mai multe și în articolul acesta), iar unul dintre motive este legat de design, care îmi place foarte mult, fiind foarte elegant și modern.

Să nu uităm totuși și de partea de specificații, acolo unde hota insulă Whirlpool AKR 946 IX stă de asemenea foarte bine​, având integrat un filtru metalic, un motor care are o putere maximă de 416 W, precum și o capacitate de absorbție maximă care poate atinge valoarea de 368 mc/h.


2. Hansa OKP622MBH

Cel de-al doilea model de hotă tip insulă este Hansa OKP622MBH, iar aceasta are un preț ceva mai mic decât modelul anterior, motiv pentru care este mai atrăgătoare pentru persoanele care caută ceva de buget.

Din punct de vedere al specificațiilor trebuie remarcat faptul că nu sunt foarte mari diferențele între hota de tip insulă Hansa OKP622MBH și modelul recomandat anterior, acestea fiind unele atrăgătoare în ambele cazuri.​ Așadar, dintre aceste două modele alegerea se va baza în mare parte pe preferințele legate de brand.


3.​ Whirlpool Confort Plus AKR 697 IX

Ultima, dar nu cea din urmă hotă insulă, este Whirlpool Confort Plus AKR 697 IX, care are avantaj aspectul său modern și care se va integra perfect în cazul oricărui tip de bucătărie (de precizat că nu este chiar una dintre modelele de hote ieftine).

Hota de tip insu​lă Whirlpool Confort Plus AKR 697 IX are niște dimensiuni de 73/116 x 59.8 x 45 cm, iar prezentă este și clapeta antiretur, alături de trei trepte de viteză, care ne va permite să variem capacitatea de absorbție între 185 și 368 mc/h.