Vezi ce hotă poți cumpăra în funcție de categoria de preț din care face parte

În momentul de fata, atunci când ne gândim la hote, respectiv la oferte de preț interesante, gândul ne zboară la foarte multe modele diferite, dat fiind faptul ca pe piață se afla un număr mare de tipuri de hote, fiind foarte dificil pentru o persoana care nu cunoaște foarte bine acest domeniu să se orienteze.

Dacă te regăsești în situația de mai sus, atunci acest articol va veni în ajutorul tău, oferindu-ți trei opțiuni, care sa iți permită să alegi o bună hotă pentru bucătărie la un preț cât se poate de atractiv. Deoarece vrem sa ai parte de libertatea de alegere, o sa includem într-un top format din trei modele, câte o hotă din fiecare categorie de preț, pentru ca tu sa poți alege exact ceea ce se potrivește bugetului pe care îl ai la dispoziție în momentul de fată.

Oferte hote: care sunt cele mai bune în momentul de față?

Aici iți voi prezenta cele mai bune trei hote de bucătărie, care fac parte din categorii de preț diferite, astfel încât sa poți alege în funcție de care este bugetul pe care îl ai la dispoziție în momentul de față.

1. Star-Light HAT-260SS

Star-Light HAT-260SS este prima hotă de bucătărie de pe lista noastră (un model de hotă silențioasă de asemenea), iar aceasta vine la un preț cât se poate de bun, cât se poate de atrăgător (după cum cred ca ești obișnuit deja atunci când vine vorba de produse de la Star-Light).

Unul din principalele avantaje la aceasta hotă de bucătărie, pe lângă faptul că are un preț foarte bun (la oferta), este design-ul sau, extrem de atrăgător și care nu lasă sa se vadă cât de ieftină este hota. În plus, trebuie să recunosc: specificațiile hotei nu sunt tocmai unele care sa nu facă să merita investiția, să facă sa merite pana la ultimul leu oferit pe ea.

Sistemul de iluminat al hotei este unul suficient de puternic pentru a te ajuta la gatit, iar cele doua motoare au o putere de 100 W fiecare, ceea ce înseamnă o putere totala de 200 W. În plus, performantele de absorbție sunt unele excelente la acest preț, fiind vorba mai exact de o capacitate cuprinsa intre 194 si 330 mc/h.


2. Gorenje DF 6116E

Hota Gorenje DF 6116E

Gorenje DF 6116E este o altă hotă care poate fi cumpărată în cadrul unor foarte bune oferte de preț în majoritatea magazinelor din Romania, iar la aceasta suma de bani pot spune ca primim ceva foarte elegant și compact.

După cum se poate vedea în imagine, aceasta este una dintre acele hote compacte, care se adresează bucătăriilor nu foarte mari. Ceea ce trebuie sa știi este faptul ca acest lucru nu înseamnă că nu te vei putea bucura de niște performanțe ridicate, deoarece în ciuda dimensiunilor sale nu foarte mari, ceea ce are de oferit te va uimi cu siguranță.

Făcând parte din categoria de hote telescopice Gorenje DF 6116E își poate extinde suprafața de absorbție, iar în ceea ce privește capacitatea acestuia, la viteza maxima ea atinge nu mai putin de 390 mc/h​, fiind așadar extrem de puternica. Cu siguranta te va ajuta sa gătești în cele mai bune condiții posibile, mai ales pe timpul verii.


3.​ Whirlpool AKR 749 NB

Pe locul trei in top stă Whirlpool AKR 749 NB (calitatea este una asemănătoare cu cea a hotelor Hansa), care are cel mai mare preț dintre hotele la ofertă pe care le-am prezentat până acum.

După cum se poate observa, Whirlpool AKR 749 NB pune preț pe aspect​, fiind unul dintre cele mai elegante hote pe care le poți cumpăra la această sumă de bani. În plus, este puternică și bine dotată, astfel încât să poată fi considerat cel mai bun prieten pe care îl poți avea in bucătărie. Dar ce ne oferă mai exact acesta pe partea de dotări? O sa afli imediat.

Aceasta hotă pentru aragaz este una care are un preț​ foarte bun, beneficiind de o promoție foarte interesantă (chiar dacă nu este black friday). Cu un motor de 150 W, Whirlpool AKR 749 NB este capabil sa atingă o capacitate de absorbție maximă de 340 mc/h, iar controlul se realizează în mod mecanic, existând posibilitatea de a opta pentru trei trepte de viteza, în funcție de nevoi. Așadar, dacă nu gătești multe feluri în același timp, sau nu prepari ceva foarte complex, atunci nu prea are rost sa folosești hota la capacitatea sa maximă.