TOP 5 cele mai vândute hote Pyramis

În ultima perioadă hotele celor de la Pyramis au început să fie din ce în ce mai căutate, așadar am luat hotărârea să prezint un mic top, compus din cinci modele interesante (aici vezi ce tipuri de hote există), care merită cumpărate de la acest producător.

Cea mai bună hotă Pyramis, alături de alte modele recomandate:

1. Pyramis SLIDING 1350XGC

Prima hotă Pyramis de pe listă este modelul SLIDING 1350XG, care se face remarcat prin simplitatea design-ului său, dar și prin faptul că are un preț foarte bun (la fel ca unele modele de hote de la Whirlpool).

​Deși are un preț accesibil, Pyramis SLIDING 1350XG reușete să ofere niște performanțe ridicate, iar aici pot da ca exemplu capacitatea maximă de absorbție a acesteia, care poate atinge 352 mc/h, lucru care este posibil datorită celor două motoare de 220 W. Așadar, modelul acesta se află pe primul loc în acest top pentru faptul că la un preț foarte bun primim niște specificații excelente, dar și un design plăcut privirii.


2. Pyramis SLIDING 1144NDX

La un preț puțin mai ridicat întâlnim hota Pyramis SLIDING 1144NDX, un model care deja se adresează bucătăriilor de dimensiuni ceva mai mari și pentru cei care obișnuiesc să gătească destul de des.

Modelul de față este unul foarte puternic, (după cum am spus, este hota Pyramis ideală pentru bucătăriile mari)​, capacitatea de absorbție la turație maximă atingând  610 mc/h. Este de apreciat de asemenea și faptul că avem parte de un consum energetic anual relativ scăzut.


3. Pyramis Ecoline Inox

Revin din nou în zona de prețuri mai accesibile și recomand hota Pyramis Ecoline Inox, cea care în această perioadă beneficiează de o reducere de preț de 25%, motiv pentru care am și ales să o includ în acest top.

Ce primim la această sumă de bani? Un nivel al zgomotului redus, cele două motoare de 90 W fiecare fiind unele destul de silențioase, o capacitate maximă de absorbție de 325 mc/h, precum și un control care se realizează prin intermediul unor butoane basculante.​


4. Pyramis SLIDING 139WX

Pyramis SLIDING 1390WX este una dintre acele hote extrem de ieftine, care are un preț sub pragul de 250 lei, dar care totuși este capabilă să ofere niște performanțe decente.

La ce mă refer mai exact atunci când spun performanțe decente? Nu este ceva extraordinar, dar cel puțin beneficiem de o capacitate de absorbție de 223 mc/h, iar filtrul este unul din aluminiu, ceea ce înseamnă că se poate curăța foarte ușor (la fel de ușor este și să îl scoți).


5.​ Pyramis VENDETO

Hota Pyramis VENDETO este una care face parte din categoria de hote decorative (nu tip insulă sau telescopică), lucru care se poate observa chiar de la început, datorită design-ului său, iar prețul mai mic cu 300 lei decât în mod normal este cu siguranță punctul forte al acesteia.

​Unul dintre lucrurile care îmi plac foarte mult la hotele Pyramis este faptul că acestea oferă un excelent raport între design, funcționalitate, calitate și preț, astfel încât să avem parte de niște modele perfecte, dacă pot spune așa, din mai multe puncte de vedere. În aceeași situație se află și Pyramis VENDETO.