Citește aici care este hota rustică pe care am testat-o!

Atunci când vine vorba de aspect elegant și extrem de atrăgător nu prea poți alege altceva în afara de o hotă rustică, iar din fericire oferta este una extrem de bogată, fiind foarte multe modele pe care să le putem alege, iar trei dintre acestea le poți găsi în topul de mai jos.

TOP 3 hote rustice pe care le recomand!

1. Beko CWB6410CR

O hotă rustică care oferă o eficiență ridicată în funcționare (pot spune că este cea mai bună hotă ca preț), acesta fiind și motivul pentru care o recomand, este Beko CWB6410CR, modelul de față fiind unul incorporabil, care are niște dimensiuni de 74 x 59.8 x 49 cm și un motor de 150 W destul de puternic.

Unul dintre principalele atracții ale acestei hote rustice este design-ul extrem de atrăgător pe care îl adoptă, dar și faptul că specificațiile sunt unele excelente, fiind evident, dacă aruncăm o privire peste fișa tehnică, faptul că performanțele oferite sunt unele de top.


2. Whirlpool AKR 551 JA

Hota rustică Whirlpool AKR 551 JA vine la un preț mai așezat decât cel al modelului de primul loc, iar un lucru care pot spune că mi se pare ciudat este faptul că motorul are o putere mai mare, și anume de 380 W, ceea ce nu face altceva decât să ne bucure, nu-i așa?

​În dotarea acestei hote se mai află și două filtre pentru grăsime, lămpi cu halogen pentru iluminare, precum și o capacitate de absorbție care variază între 272 și 448 mc/h, în funcție de necesități.


3.​ AKPO WK-4 Rustica Nova 60

Pe ultimul loc în acest top se află hota rustică AKPO WK-4 Rustica Nova 60, care mai poate fi integrată și în categoria de hote clasice, dacă ar fi să ne luăm după design-ul pe care aceasta îl are.

Din punct de vedere al specificațiilor nu pot spune că modelul acesta reușește foarte mult să impresioneaze, dar acest lucru nu se datorează performanțelor care ar părea că sunt mai slabe în comparație cu celelalte două modele, ci pentru prețul nu foarte realist în acest caz.​