Citește aici despre cea mai bună hotă Samsung

La ce te gândești în momentul în care auzi de Samsung? Așa-i că îți zboară gândul la un producător care excelează pe partea de electronice? Ei bine, iată că aceștia reușesc performanța să ne ofere o calitate excelentă a produselor și în ceea ce privește categoria de hote Samsung, iar asta nu poate decât să reprezinte un mare plus pentru consumatoru final, nu-i așa?

Care este cea mai bună hotă Samsung pe care o poți cumpăra la cel mai bun preț?​

Mai jos îți voi prezenta (sau mai bine spus recomanda) unul dintre modelele mele preferate, acesta putând fi foarte ușor catalogat drept cea mai bună hotă de aragaz Samsung, datorită prețului foarte atractiv și a specificațiilor pe care le încorporează.​

O să încep direct prin a preciza faptul că cei de la Samsung excelează atunci când vine vorba de ​hote decorative, așadar nu vei găsi de la aceștia foarte multe modele telescopice sau care să aibă niște dimensiuni mai compacte (cel puțin nu la magazinele foarte mari din România - la o comanda de la un magazin străin vei găsi cu siguranță dacă vei căuta suficient de mult).

Samsung HDC6145BX/BOL

Dacă te-am făcut curios află că ceea ce eu recomand este hota Samsung HDC6145BX/BOL, cea pe care o apreciez mai ales datorită prețului excelent pe care îl are (prețuri bune au și hotele de la Heinner), dar și pentru faptul că este o hotă incorporabilă decorativă.

Despre aspectul hotei Samsung HDC6145BX/BOL pot spune că este unul simplu, atrăgător, chiar dacă nu reușește să iasă foarte mult în evidență. Până la urmă cred că acest lucru îl vei aprecia și cel mai mult la aceasta, și anume faptul că este una cu un aspect simplu, care o va face să se integreze perfect în propria ta bucătărie, indiferent de care este stilul în care ți-ai decorat-o.

Ok, acum că am stabilit cum stă pe partea de design, cred că trebuie să intrăm puțin și în detaliile privind dotările sale, am dreptate? ​Hota Samsung HDC6145BX/BOL este una care îți poate oferi destul de multe la un preț relativ mic în comparație cu cel al altor modele. Mai exact, primim o hotă cu un moto de 150 W suficient de puternic și de capabil în a oferi o capacitate de absorbție maximă de aproximativ 315 mc/h, iar de asemenea ni se oferă și posibilitatea de a opta între trei trepte de viteză, în funcție de care vor fi necesitățile noastre atunci când gătim.


Ce alte modele de hote Samsung recomand?

Un alt model spre care îți poți îndrepta atenția este și hota Samsung HDC6255bBG, cea care se face remarcată în special prin design-ul acesteia (după cum este și cazul multor hote Ariston), care este unul mai mult decât elegant, iar marele plus este dat de prețul la promoție din această perioadă.