Care crezi că este hota silențioasă cea mai bună?

Cred că unul dintre principalele criterii după care ne orientăm atunci când vrem să cumpăram o nouă hotă este nivelul de zgomot al acesteia, deoarece cu toții ne dorim o hotă silențioasă, așadar una care să nu deranjeze foarte mult atunci când este folosită la capacitate maximă.

Cea mai bună hotă silențioasă este cea de la Star Light

După ce am făcut mai multe căutări, am reușit să gasesc o hotă silențioasă și electrică, precum și bună, motiv pentru care am cumpărat-o chiar eu, Star-Light HAD-100SS fiind în momentul de față hota pe care o dețin.

Ce impresii mi-a lăsat o să vezi mai jos. Precizez că este vorba de un model din gama medie, așadar putem spune că este una dintre modelele de hote decorative cu accent pe design și performanțe cel puțin decente. Per total, o hotă destul de bună.

Star-Light HAD-100SS

Star-Light HAD-100SS

Star-Light HAD-100SS este o hotă silențioasă (vezi aici detalii mai multe), dar și performantă în același timp, prețul fiind și el, în opinia mea, unul acceptabil, chiar dacă pentru unele persoane poate părea puțin cam ridicat (adevărul este că merită un asemenea preț).

Este și o hotă elegantă în același timp (mai sunt și unele hote Arctic asemănătoare), iar de „motorizarea” sa se ocupă ​un motor care dezvoltă o putere totală de 105 W, ceea ce nu este deloc de neglijat, deoarece o face destul de puternică pentru majoritatea bucatariilor din România.

Din punct de vedere al specificațiilor, acestea sunt unele la fel de atrăgătoare precum design-ul, deoarece motorul de 105 W este capabil să susțină o capacitate de absorbție maximă de ​până la 540 mc/h. Mai găsim și un filtru care este din aluminiu și se remarcă prin aceea că e foarte ușor de întreținut. Un alt lucru pe care îl apreciez foarte mult este acela că avem în față o hotă silențioasă cu un consum energetic anual destul de redus.