Care crezi că este cea mai bună hotă Teka? Vezi acest nou TOP 5!

În acest articol am ales să prezint un top compus din cele mai bune modele de hote pentru aragaz Teka, fiind vorba doar de acelea care oferă un excelente raport calitate-preț și care se adresează celor care doresc niște produse durabile și performante, așadar nu neapărat niște produse de buget.

TOP 5 cele mai bune hote Teka pe care le poți cumpăra

1. TEKA TL 2000

Hota TEKA TL 2000 este prima de pe lista cu recomandări, iar lucru care mi-a atras atenția a fost prețul promoțional la care poate fi cumpărată în această perioadă (este mai mic cu aprox. 250 lei decât în mod normal - poate fi considerată ca fiind o hotă ieftină).

La această sumă de bani hota TEKA TL 2000 devine mult mai atrăgătoare din punct de vedere al prețului​, dar și al specificațiilor, deoarece par mai bine proporționate și în concordanță cu realitatea.


2. TEKA DEP 60

Cea de-a doua recomandare este hota TEKA DEP 60, aceasta fiind o hotă incorporabilă Teka, din categoria celor tip șemineu, decorative.

Din punct de vedere al specificațiilor se merită a fi precizat faptul că are un motor de puternic, care este de asemenea econom, consumul energetic anual fiind în jurul valorii de 113 kW​, iar capacitatea maximă de absorție este de 380 mc/h. În ceea ce privește filtrul, acesta este unul metalic, care poate fi curățat foarte ușor și rapid.


3. TEKA C620

Hota TEKA C620 este un model tradițional care vine cu un design reușit, oferind astfel un plus de personalitate bucătăriei unde urmează să o montezi.

Panoul de control al hotei este format din butoane, iar filtrele metalice sunt unele detașabile și ușor de curățat, în timp ce cele două motoare au o putere suficient de mare pentru a oferi o capacitate de absorbție maximă de 373 mc/h.​


4. TEKA TL1 92

Iată că am trecut de podium, iar pe locul patru a reușit să se claseze hota TEKA TL1 92, un model elegant și care face parte din gama de top a companiei, venind cu niște specificații excelente, dar și cu un preț pe măsură.

Un lucru de apreciat și care merită a fi menționat este faptul că ​este aplicată o reducere în această perioadă, care face ca prețul să fie unul mai așezat decât în mod normal. Hota TEKA TL1 92 este una silențioasă, sunt prezente două trepte de vitezp, iar sistemul de iluminare este unul cu becuri incandescente.


5.TEKA NCE 90

Pe ultimul loc, dar nu cel din urmă, al recomandărilor se află hota TEKA NCE 90, care este de asemenea un model din gama superioară și care beneficiază de o reducere de preț (este mai ieftină cu 400 lei).

​Aceasta este o hotă Teka tip șemineu, din categoria de hote decorative, iar din punct de vedere al aspectului pot spune că este marele atu al acesteia. Nu stă rău nici pe partea de specificații, acolo unde primim o capacitate de absorbție maximă de 380 mc/h, iar opțional putem opta pentru un kit recirculare.