Vezi care sunt cele trei hote telescopice BEKO pe care le recomandăm

Despre cei de la BEKO s-au scris atât de multe încât un alt articol despre aceștia nu prea își mai are rostul. Totuși, noi o să abordăm din nou acest subiect, doar că de data aceasta având ca punct de plecare hotele telescopice ale acestora.

Pentru ca tu să îți faci o idee despre ceea ce înseamnă Beko îți vom prezenta câteva date statistice, iar pentru că știm că ești în cautarea unei hote telescopice de calitate îți vom prezenta și cele mai bune trei modele ale companiei, astfel încât tu să ai de unde alege.​

TOP 3 - vezi care este cea mai bună hotă telescopică Beko

În cadrul acestui micuț top cu recomandări am hotărât să alegem doar acele modele de hote telescopice Beko spre care merită îndreptată atenția noastră, nu doar datorită prețului bun, ci și a calității înalte pe care o oferă.

1. Beko CTB6250B

Atunci când vine vorba de eleganță, foarte puține modele se pot compara cu hota de bucătărie telescopică Beko CTB6250B, un model care se află printre primele produse de acest fel în ceea ce privește design-ul.

Eleganța design-ului adoptat de Beko CTB6250B este unul care va da bucătăriei tale un aer proaspăt, un plus de personalitate (vezi aici și informații despre hotele Whirlpool), iar partea bună este că la fel de bine stă și dacă aruncăm o privire peste fișa tehnică a acesteia.

Hota telescopică Beko CTB6250B este una care vine cu lămpi cu halogen, cele două având fiecare o putere de 28 W, iar performanțele hotei sunt asigurate de motorul de 140 W care stă la baza acesteia, fiind vorba de unul mai mult decât puternic. De ce spunem acest lucru? Deoarece capacitatea de absorbție poate atinge nici mai mult, nici mai puțin de 420 mc/h.


2. Beko CTB6407X

Pe locul doi se află Beko CTB6407X​, o hotă care de data aceasta are un preț ceva mai așezat decât modelul prezentat anterior, dar care oferă în continuare performanțe care să îți creeze cele mai bune condiții pentru gătit.

Motorul din dotare este din nou unul de 140 W, doar că in cazul de față, capacitatea de absorbție maximă este de 275 mc/h, așadar mai mică decât la hota telescopică de pe primul loc. Acest lucru se explică prin faptul că, prețul fiind mai scăzut, nu se puteau oferi aceleași capabilități.

În ceea ce privește filtrul, hota telescopică a celor de la Beko vine cu niște filtre lavabile din aluminiu, care se pot curăța foarte ușor și care pot absorbi cu ușurință urmele de grăsime și mirosurile ce rezultă în urma gătitului.


3. Beko CTB6250W

Hota telescopică Beko CTB6250W​ este un model care se află pe aceeași linie cu modelul CTB6407X atunci când vine vorba de preț, dar care are de oferit mult mai multe pe partea de putere.

Și aici primim același motor de 140 W, doar că de data aceasta el oferă o eficiență mai ridicată, lucru care poate fi observat în capacitatea maximă de absorbție a acestuia, care este de 420 mc/h, așadar mai mult decât suficient pentru foarte multe bucătării de apartament din România.​

Sunt prezente și cele două lămpi cu halogen, care sporesc destul de mult luminozitatea în timp ce tu gătești, acestea având o putere de 28 W fiecare, iar consumul anual de energie este unul scăzut pentru o astfel de hotă, și anume de 107 kW.​


De ce o hotă telescopică BEKO?​

​Cred că nu mai trebuie să scoatem în evidență popularitatea produselor comercializate de către cei de la Beko (la fel ca ale hotelor Pyramis), iar în această categorie includem în special electrocasnicele, deoarece aceștia au o gamă atât de variată încât este imposibil să nu găsească fiecare persoană în parte exact ceea ce are nevoie.

Cu aproape 20 de ani în spate, Beko putem spune că este o companie cu tradiție, reușind întotdeauna să ofere calitate pe piețele în care activează, printre care se numără, bineînțeles și România, cumpărătorii români arătându-și de fiecare dată mulțumirea față de electrocasnicele acestora.

Aruncând o privire peste statisticile companiei, putem afla foarte ușor faptul că produsele companiei au ajuns la peste 250 de milioane de consumatori​ (o cifră mai mult decât impresionantă, din punctul nostru de vedere), iar gama lor de electrocasnice este una extrem de diversă, numărând nu mai puțin de peste 2.000 de modele de produse.