Citește aici despre cea mai bună hotă telescopică Bosch

Cred că în momentul de față cei de la Bosch nu mai au nevoie de nicio prezentare (după cum este și cazul hotelor telescopice incorporabile ale celor de la Hansa), fiind vorba de o companie arhicunoscută nu doar în România, ci și pe plan global, reușind să mulțumească milioane de clienți în fiecare zi.

​Dacă vrei să cumperi o hotă telescopică Bosch atunci trebuie să știi că nu vei putea face o alegere mai bună de atât, modelele acestora fiind unele de calitate, la un preț bun, precum și rezistente în timp. O spun din propria experiență, deoarece de câteva luni mă folosesc de una și mă pot declara mai mult decât mulțumit de aceasta (înainte am avut un model de la o altă companie despre care nu pot să spun același lucru).

Care este cea mai bună hotă telescopică Bosch?

De obicei discut de mai multe modele de hote aragaz telescopice atunci când vine vorba de recomandări, dar de data aceasta am ales să scot în evidență doar hota telescopică Bosch cea mai bună, în care am cea mai mare încredere, fiind în momentul de față cea de care mă folosesc chiar eu.

#1 ​Bosch DFM064W50

Bosch DFM064W50

Este vorba de​ hota telescopică incorporabilă Bosch DFM064W50, un model cât se poate de reușit, din toate punctele de vedere, reușind să iasă în evidență nu doar prin aspectul său elegant, ci și prin performanțele oferite.

​Modelul de față este o hotă telescopică Bosch din categoria celor cu un motor, dar asta nu înseamnă că nu este puternică, deoarece deși vorbim de un singur motor, acesta dezvoltă o putere de 145 W, așadar nu este chiar unul dintre cele mai slabe de pe piață (ci din contră). Un prim avantaj aici este dat de consumul energetic anual redus, de doar 66.3 kW, precum și faptul că nu face un zgomot foarte mare atunci când ne folosim de el la capacitate maximă.

Dacă tot am început să vorbesc despre puterea acestei hote telescopice ​Bosch DFM064W50, consider că merită a se preciza faptul că în ceea ce privește capacitatea de absorbție a acesteia, valorile sunt cuprinse între 190 și 400 mc/h. Așadar, atunci când îl folosim la capacitate maximă, acesta reușește să întreacă foarte multe alte modele de la alte companii din aceeași gamă de preț.

Așa cum am spus chiar de la început, apreciez foarte mult la o hotă telescopică Bosch construcția sa, care este rezistentă, dar care adoptă și un design elegant, după cum este și în cazul lui Bosch DFM064W50.​ Acesta are niște dimensiuni de 20.3 x 59.8 x 29 cm și cântărește doar nouă kilograme, iar prezente sunt și două lămpi de iluminare cu halogen, fiecare de 40 W, care sunt eficiente și economice. Pe lista cu specificații mai avem parte și de un burlan cu diametru de 120 / 150 mm, precum și de o turbină radială cu trei trepte de putere.

De ce o hotă telescopică Bosch?

Bosch este o companie germană cu tradiție, care a fost înființată cu foarte mulți ani în urmă, mai exact în anul 1886 (cu mult înainte de producătorul de hote Gorenje), de către un industriaș și filantrop german pe nume Robert Bosch (de aici vine și denumirea companie).

La noi în țară cei de la Bosch activează din anul 1994, existând patru filiale​. Aceștia se bucură de un mare succes, clienții lor fiind în special persoane care își doresc să aibă parte de niște produse de calitate, la prețuri competitive (se merită a fi precizat faptul că în anul 2010 cifra de afaceri a atins 161 milioane euro). De altfel, aceste apreciere sunt unele la nivel global, nu doar la noi în țară, compania fiind prezentă în aproximativ 150 de țări.