Știți care sunt cele mai bune hote telescopice Gorenje?

Am trecut de curând prin această experiență prin care treci și tu, și anume studierea ofertelor diferitelor companii în ceea ce privește gama de hote telescopice care sunt comercializate pe meleagurile noastre, așadar știu foarte bine cât de greu este pentru tine să faci alegerea corectă.

De ce Gorenje? Este o întrebare pe care foarte multe persoane și-o pun. Deoarece această companie este una omniprezentă atunci când vine vorba de produsele electrocasnice, comercializând practic câte un produs pentru fiecare gust și tip de persoană în parte, ceea ce înseamnă că ai de unde să alegi.

Cred că acum te întrebi următorul lucru: „Care este cea mai bună hotă telescopică Gorenje pe care o pot cumpăra?”. Adevărul este că nu prea există „cea mai bună”, deoarece un lucru care este „cel mai bun” pentru tine, nu poate reprezenta același lucru pentru o altă persoană. Așadar, în cele care urmează îți voi vorbi puțin despre care consider eu că sunt cele mai bune trei modele de pe piață.

 

Poți alege o hotă telescopică Gorenje din lista cu recomandări de mai jos:

1.​ Gorenje DF 6116E

Am făcut mai sus o afirmație, cum că nu există produsul perfect. Acest lucru nu ne poate opri totuși în a pune această etichetă pe anumite modele (cred că de multe ori ai făcut și tu asta). Așadar, în opinia mea, Gorenje DF 6116E este unul dintre cele mai bune modele de hote telescopice pe care le poți cumpăra. De ce spun acest lucru? O să vezi în rândurile care urmează exact cum stă treaba.

Lăsând la o parte faptul că are parte de un preț promoțional, hota aragaz telescopică Gorenje DF 6116E este una cât de poate de compactă, elegantă și, pot spune, performantă. Performantă deoarece este un model puternic, care te va ajuta să gătești într-o atmosferă cât se poate de plăcută.

Vorbim de o putere de 250 W a celor două motoare din dotare, iar capacitatea de absorbție maximă atinge 384 mc/h, ceea ce, pentru o bucătărie a unui apartament de dimensiuni normale este arhisuficient chiar și atunci când gătești mai intensiv.​


2. Gorenje DU6115EC

Gorenje DU6115EC

Hota telescopică Gorenje DU6115EC este cel de-al doilea model pe care, consider eu, merită să îl cumperi, chiar dacă nu excelează la capitolul putere (la fel ca o hotă Hansa).

În ce sens nu excelează? Trebuie să știi faptul că Gorenje DU6115EC are capacitate de absorbție maximă de doar 125 mc/h (este bine și atât, crede-mă), lucru datorat și faptului că de motorizare se ocupă doar un motor, care are o putere de doar 80 W.

Un avantaj în acest caz ar fi consumul energetic mai scăzut, dar și faptul că prețul produsului este unul foarte mic. Dacă nu mă înșel, este una dintre cele mai ieftine hote telescopice la ora actuală. ​Carcasa hotei este una realizată din oțel inoxidabil, iar burlanul are un diametru de 125 mm.


3.​ Gorenje BHP62310X

Gorenje BHP623E10X

Pe ultimul loc, dar nu cel din urmă, stă liniștită hota telescopică Gorenje BHP623E10X, dar acest lucru nu se datorează performanțelor sale, care sunt unele de top, ci faptului că are un preț mai ridicat decât celelalte două modele prezentate.

Gorenje BHP623E10X este motorizată de un motor cu o putere mai mult decât suficient pentru un utilizator casnic obișnuit. Motorul îi asigură hotei o capacitate de absorbție maximă de 328 mc/h.

Dimensiunile sunt, totuși, puțin mai mari decât la celelalte modele, fiind vorba de niște dimensiuni de 17 x 60 x 30.5 cm, ceea ce înseamnă și că o să avem parte de o greutate mai mare, și anume de aproape 7 kilograme.


De ce o hotă telescopică Gorenje?

Poți întreba pe oricine are un minim volum de cunoștințe în acest domeniu ce părere are despre brandul Gorenje și vei primi cu siguranță o opinie pozitivă, compania de față știind cum să facă să ofere tot ce are mai bun clienților săi, totul la niște prețuri cât se poate de competitive.​

În cazul în care nu știai, Gorenje este o companie slovenă care a „luat naștere” în anul 1950, aceasta specializându-se pe parcurs în producerea de electrocasnice . De ce spun pe parcurs? Deoarece inițial Gorenje a fost un producător de echipamente agricole, dar pe parcurs a luat hotărârea să se orienteze și pe alte piețe.

​Potrivit unor date statistice din anul 2007, în România cei de la Gorenje dețin o cotă de piață de 6% pe partea de electrocasnice, în anul respectiv cifra de afaceri fiind de aproximativ 20 de milioane de euro, ceea ce nu este deloc puțin.

Așadar, cred că este destul de evident de ce îți recomand să îți îndrepți atenția spre o hotă telescopică Gorenje, raportul calitate-preț fiind unul cât se poate de atrăgător.​