Care este cea mai bună hotă telescopică Hansa în topul nostru

Dacă citești acest articol înseamnă că vrei să cumperi o hotă telescopică Hansa, dar încă nu știi spre care model se merită să îți îndrepți atenția, dat fiind faptul că oferta este una destul de variată, existând multe opțiuni.

​Pentru ca tu să alegi cea mai bună hotă, sa faci cea mai bună alegere posibilă, o să îți dăm câteva motive pentru care merită să îți îndrepți atenția spre o hotă telescopică Hansa, iar mai apoi îți vom prezenta un TOP 3 cele mai bune hote telscopice de la această companie.

 

Care sunt cele mai bune 3 hote telescopice Hansa?

Mai jos îți prezentăm recomandările noastre atunci când vine vorba de hote telescopice de la cei de la Hansa., fiind vorba în special de acele modele care sunt capabile să ofere un foarte bun raport calitate-preț.

1. Hansa OTC6211IH

Hota telescopică Hansa OTC6211IH este unul dintre cele mai ieftine modele de hote incorporabile ale companiei, motiv pentru care se află pe primul loc în cadrul recomandărilor noastre.

Acest model, pe lângă prețul accesibil, se mai face remarcat și prin consumul energetic anual, care este unul destul de mic chiar și în condițiile în care gătim intensiv, dar acest lucru se datorează în mare parte și faptului că motorul din dotare nu este chiar unul foarte puternic, ci vorbim de unul de 118 W.

Legat de capacitatea de absorbție (unul dintre principalele criterii de care trebuie să se țină cont la cumpărarea unei hote), aici Hansa OTC6211IH stă binișor dacă ne gândim că o cumperi pentru o bucătărie nu foarte mare. Precizăm că vorbim de o capacitate maximă de absorbție de 198 mc/h.


2. Hansa OTS626IH

​Pe locul doi în cadrul topului nostru ne „lovim” de hota telescopică Hansa OTS626IH, un model interesant, care merită atenția ta datorită design-ul modern, care va da un plus de eleganță bucătăriei tale.

Pe lângă faptul că Hansa OTS626IH arată bine, remarcăm și faptul că modelul de față este unul puternic, motorul din dotare având o putere de 320 W. Pe lista cu specificații mai putem adaăuga și cele două lămpi de iluminare, fiecare având o putere de 50 W.

Dacă te îngrijorezi de cât de ușor se va schimba filtrul, atunci trebuie să stai liniștit/ă, deoare hota telescopică Hansa OTS626IH este una care dispune de un filtru metalic (alte modele asemănătoare sunt unele hote ale companiei Bosch), pe care îl poți scoate foarte ușor pentru a-l putea curăța.


3. Hansa OTS-625 IH

Iată că am ajuns și la cea de-a treia recomandare a noastră, ​ultimul model fiind hota telescopică Hansa OTS-625 IH, cea care are parte de o construcție din inox, iar culoarea argintie îi oferă acesteia un plus de eleganță.

Puterea totală de 330 W este asigurată de cele două motoare cu care hota telescopică Hansa OTS-625 IH vine echipată, ceea ce înseamnă că primim și o capacitate de absorbție mai ridicată.

​Pentru reglarea puterii ni se oferă posibilitatea de a opta între trei trepte de viteză, iar printre caracteristici se mai numără și oprirea automată, atunci când nu mai este nevoie de ajutorul aceste hote.


De ce să cumperi o hotă telescopică Hansa​

Așa cum am promis la începutul acestui articol, după ce trecem de prezentarea celor mai bune trei hote telescopice Hansa pe care le poți cumpăra la un preț bun, o să încercăm să oferim câte informații și motive care sunt favorabile achiziționării unei hote telescopice Hansa.

Suntem absolut convinși de faptul că nu este pentru prima dată când „te lovești” de acest nume, Hansa fiind un brand foarte prezent atunci când vine vorba de gama de electroasnice a unui magazin online (putem da ca exemplu aparatele frigorifice produse de aceștia, cuptoarele și plitele incorporabile, aragazuri și bineînțeles, hote).

​Compania este una cunoscută în special pentru faptul că ofere niște produse la prețuri bune, competitive, fără a face compromisuri în ceea ce privește partea de calitate, aceasta rămânând în continuare una atractivă. Din câte putem observa, electrocasnicele Hansa sunt unele care beneficiază de numeroase recenzii pozitive de la cumpărători, care sunt bucuroși de alegerea făcută (este suficient să te uiți la secțiunea de comentarii a produselor acestora pentru a te convinge de acest lucru).

Cine sunt cei de la Hansa? Dacă nu știi, îți spunem noi. Hansa este un brand care aparține de Amica, un producător polonez care a creat această nouă marcă pentru a livra electrocasnice cu un bun raport calitate-preț pe piețele țărilor din Europa de Est, așadar printre care și România.