TOP 5 cele mai bune hote telescopice de la Pyramis

Știai că Pyramis este o companie care deține una dintre cele mai moderne fabrici din lume, aceasta întinzându-se pe o suprafață de 286.000 mp. Dacă nu, acum știi, și ai aflat și un prim motiv pentru care recomand să îți îndrepți atenția spre o hotă telescopică Pyramis.

Mai există evident și alte motive, dar despre acestea o să îți vorbesc puțin mai târziu, după ce îți voi prezenta cele mai bune cinci modele de hote telescopice (în opinia mea), pe care se merită să le iei în considerare atunci când vrei să faci o nouă achiziție.

 

Care sunt cele mai bune modele de hote telescopice Pyramis?

În rândurile care urmează voi aduce în discuție cinci dintre cele mai bune hote telescopice de la Pyramis, disponibile în magazinele din România la prețuri foarte bune, pentru fiecare tip de buzunar în parte.

​1. Pyramis SLIDING 1151BLK

Pyramis SLIDING 1151BLK

Primul model despre care îți voi vorbi astăzi este Pyramis SLIDING 1151BLK, această hotă bucătărie telescopică fiind una care beneficiază, la momentul scrierii acestui articol, de o reducere de preț de -27%, ceea ce o face extrem de atractivă.

Ce are totuși de oferit la această sumă de bani Pyramis SLIDING 1151BLK? ​Trebuie să recunosc faptul că la ea cel mai mult îmi place design-ul pe care îl adoptă, fiind unul simplu, dar elegant în același timp.

Pe partea de dotări precizez că avem parte de două motoare silențioase, cu o putere de 220 W, iar legat de capacitatea maximă de absorbție merită a fi menționat faptul că aceasta poate atinge valoarea de  315 mc/h.​


2.​ Pyramis SLIDING 114NDX

Pyramis SLIDING 1144NDX

Pe locul secund ne lovim de hota telescopică Pyramis SLIDING 1144NDX, care vine cu un preț mai ridicat decât modelul anterior, dar și performanțele sunt unele mai ridicate. Este bine de știut totuși faptul că beneficiem de o reducere de 37% la momentul scrierii acestui articol.

Hota de față are parte de o construcție care o poate plasa cu ușurință în gama premium a companiei, fiind creată din inox rezistent, care va da un aer elegant și modern bucătăriei tale.

Am spus mai sus că performanțele hotei Pyramis SLIDING 1144NDX sunt unele net superioare față de modelul anterior. Ei bine, capacitatea maximă de absorbție a acesteia atinge 606 mc/h, una dintre cele mai mari dintre hotele telescopice pe care le poți găsi pe site. Motorul din dotarea sa este unul care are o putere de 220 W.


3. Pyramis Ecoline Inox

Podiumul este completat cu hota telescopică Pyramis Ecoline Inox, model elegant, puternic și compact, care te va ajuta să poți găti în cele mai bune condiții, la temperaturi plăcute și fără ca aburul să îți strice planurile.

​Un lucru interesant pe care l-am putut observa la modelele companiei este faptul că aceastea sunt unele foarte silențioase (cel puțin mult mai silențioase decât modelele altor producători), ceea ce reprezintă un mare plus, deoarece nimănui nu-i place să gătească în zgomot.

​Această hotă face parte din categoria celor cu două motoare (ca și unele modele de hote de la Whirlpool), cu o putere de 90 W fiecare (așadar un total de 180 W), iar capacitatea de absorbție maximă este de 325 mc/h. După cum poți observa, are o capacitate mai mică decât modelul de pe locul doi, dar eu consider că este arhisuficientă această valoare.


4. Pyramis SLIDING 1350XGN

Hota telescopică Pyramis SLIDING 1350XGN este una care face parte din categoria celor cu prețuri accesibile, care se află sub pragul de 400 lei, oferind un design plăcut, funcționalitate crescută și performanțe mai mult decât decente.

Este prezent un filtru cu cărbune activ, acesta reușind să rețină​ substanțele care sunt absorbite înainte ca recircularea aerului să aibă loc, fiind de asemenea prezente și filtre anti grăsime din aluminiu, care sunt ușor de curățat și îndepărtat.

Din punct de vedere al performanțelor, nu sunt mari diferențe între acesta și hota de pe locul trei, ele fiind asemănătoare în linii mari.​ Dimensiunile sale sunt de 17.4 x 59.9 x 30.3 cm și are o greutate de 8 kilograme.


5.​ Pyramis SLIDING 1390WX

Iată că am ajuns și la cea de-a cincea recomandare a mea atunci când vine vorba de o hotă telescopică Pyramis, iar aici întâlnim modelul Pyramis SLIDING 1390WX, care se face remarcat în primul rând prin prețul foarte scăzut.

Faptul că are un preț atât de mic, este de ​înțeles faptul că puterea sa nu este foarte ridicată, fiind vorba de un motor de 110 W și o capacitate de absorbție maximă de 223 mc/h.

Dacă vrei să știi care este diametrul burlanului, atunci află că acesta este unul standard pentru o astfel de hotă, și anume de 120 mm. La modelul de față vei aprecia și faptul că are un consum anual de energie de doar 86 kW.​


De ce să cumperi o hotă telescopică Pyramis?

Un prim motiv am dat chiar la începutul acestui articol, așadar nu o să mai reiau această idee, ci o să trec direct la partea în care spun că opiniile cumpărătorilor, pe care le poți găsi pe orice forum sau magazin online, sunt mai mult decât grăitoare, marea majoritate a acestora fiind unele pozitive.

​În plus materialele utilizate la producerea hotelor telescopice Pyramis sunt unele de calitate, furnizării de materie primă fiind unii de primă clasă, toate produsele companiei fiind de asemenea unele conforme cu normele CE.