TOP 3 cele mai vândute hote telescopice Whirlpool

​Whirlpool este un brand extrem de cunoscut la noi în țară atunci când vine vorba de electrocasnice, fiind unii dintre liderii acestei piețe, iar interesant este faptul că acest lucru nu se întâmplă doar la nivel local, aceștia fiind în prezent cel mai important producător de electrocasnice din lume, iar acest lucru cred că spune multe.

Cele mai vândute 3 hote telescopice Whirlpool

În rândurile următoare urmează să îți prezint acele modele de hote bucătărie telescopice Whirlpool ​care merită a fi cumpărate datorită excelentului raport calitate-preț pe care îl oferă.

1. Whirlpool AKR 6390 IX

Whirlpool AKR 6390 IX

Hota telescopică Whirlpool AKR 6390 IX nu doar că este un model pe care îl recomand datorită specificațiilor pe care le oferă raportate la preț, ci acesta se află pe primul loc și în topul celor mai bine vândute hote telescopice ale companiei în momentul de față.

​Aceasta face parte din categoria celor cu un singur motor (vezi aici alte modele asemănătoare de hote Gorenje), care are o putere mai mult decât suficientă, iar capacitatea maximă de absorbție a acestuia este una destul de ridicată, fiind vorba mai exact de o valoare de 371 mc/h. Reprezintă un plus faptul că ni se permite să optăm între trei trepte de viteză, controlul realizându-se mecanic.

De pe listă nu puteau să lipsească nici cele două filtre metalice pentru grăsime, acestea putând fi îndepărtate foarte ușor pentru a le curăța ori de câte ori consideri că este nevoie. Dimensiunile hotei sunt de 18 x 59,8 x 28 cm.​


2. Whirlpool AKR 749 NB

Cu un preț mai ridicat, dar și cu performanțe mult mai bune, vine pe locul doi hota telescopică Whirlpool AKR 749 NB, care ne pune la dispoziție un design cât se poate de elegant, culoarea neagră reușind să îi ofere bucătăriei tale un plus de personalitate.

Și aici ni se oferă posibilitatea de a opta pentru trei trepte de viteză, cea superioară oferind o capacitate de absorbție de 336 mc/h (după cum se poate observa, cu mult mai mult decât ceea ce poate modelul anterior prezentat - desigur, prețul este și el mai ridicat în situația de față - ceva mai ieftin găsești în oferta de hote Beko).​

Hota telescopică Whirlpool AKR 749 NB este motorizată de un motor de 150 W, iar consumul energetic anual este unul de doar 127 kW. Ceea ce mai trebuie să știi este că hota are dimensiuni de ​18 x 59.9 x 30 cm, o greutate de șase kilograme, iar burlanul este unul cu diametrul de 120 mm.


3.​ Whirlpool AKR 749 IX

Rudă foarte apropiată de recomandarea anterioară, hota telescopică Whirlpool AKR 749 IX este una care se bucură de o construcție din inox, care o face foarte ușor de curățat.

Cu mici excepții, modelul de față este foarte asemănător cu ceea ce am prezentat anterior, fiind prezent același motor care dezvoltă o putere maximă de 150 W, precum și cu aceași capacitate de absorbție, care are ​valori cuprinse între minim 145 și maxim 336 mc/h (suficient pentru majoritatea bucătăriilor apartamentelor românești).

​Din peisaj nu lipsește nici posibilitatea de a seta una dintre cele trei trepte de viteză (la fel ca la Whirlpool AKR685IX), în funcție de necesitate (nu o să ai întotdeauna nevoie de întreaga putere a hotei), iar consumul mediu anual de energie se situează în jurul valorii de 127 kW.


Despre companie și de ce să alegi o hotă telescopică Whirlpool

​Whirlpool este o companie de origine americană, aceasta fiind înființată în anul 1911, reușind să se dezvolte constand devenind ceea ce este astăzi, și anume cel mai mare producător de electrocasnice din lume. Pe piața românească aceștia și-au făcut intrarea în anul 1996 (perioadă în care multe companii străine au ales să se dezvolte și pe pământ românesc), cifra de afaceri în anul 2008 atingând 55 milioane de euro.

​Cred că acum te întrebi de ce îți recomand să optezi pentru o hotă telescopică Whirlpool, nu-i așa? Ei bine, din moment ce în prezent compania este una dintre cele mai cunoscute și una dintre cele mai puternice pe această piață a electrocasnicelor, este de la sine înțeles faptul că nu au ajuns în această poziție decât prin producerea de produse de înaltă calitate, mulțumint milioane de cumpărători din întreaga lume. În plus, am avut ocazia nu de puține ori să folosesc produse Whirlpool, iar de fiecare dată am fost uimit de calitatea lor.