TOP 3 hote Whirlpool cu un excelent raport calitate-preț

Fără doar și poate, produsele celor de la Whirlpool sunt unele dintre cele mai bune (multe putem spune că se ridică la nivelul hotelor profesionale), iar acest lucru reiese chiar din faptul că avem în față o companie care este cel mai mare producător de electrocasnice din lume. Este de la sine înțeles faptul că nu au ajuns la o asemenea performanță fără a le oferi clienților lor cele mai bune raporturi între calitate și preț.

Hotă Whirlpool - care este cea care merită cumpărată?

Mai jos vei putea găsi trei dintre cele mai bune hote Whirlpool (informații despre hote în general găsești în link)pe care le poți achiziționa în momentul de față, acestea fiind în special niște hote telescopice, deoarece ele sunt cele mai căutate în această perioadă.

1. Whirlpool AKR 641 GY

Am mai discutat în trecut despre hota Whirlpool AKR 641 GY, iar acum a sosit momentul să o recomandăm din nou, dar de data aceasta în topul celor mai bune hote ale companiei, care au niște prețuri atrăgătoare.

Este un model interesant ca design, chiar dacă nu putem spune că reușește să „rupă gura târgului”, ​iar dimensiunile sale sunt de 17.5 x 59.8 x 28 cm, ceea ce face din hota telescopică Whirlpool AKR 641 GY un model compact perfect pentru situația în care ai o bucătărie de dimensiuni mai mici.

Fiind vorba de un model de buget, nu este chiar una dintre cele mai puternice ale gamei, aceasta având la baza sa un motor care dezvoltă o putere maximă de 120 W, iar capacitatea de absorbție maximă este de doar 185 mc/h (totuși, la acest preț este destul de bine).​


2. Whirlpool AKR 749 NB

Hota telescopică Whirlpool AKR 749 NB este cea de-a doua de acest tip în cadrul topului nostru, iar spre deosebire de modelul prezentat anterior, acesta este unul mult mai puternic și care poate oferi niște performanțe mai ridicate.

Mai exact, hota Whirlpool AKR 749 NB dispune de un motor cu o putere de 120 W, care, deși nu pare chiar atât de mult, este bine construit, fiind capabil să ofere o capacitate de absorbție maximă de aproximativ 340 mc/h. Avem de asemenea posibilitatea de a opta pentru trei trepte de viteză.​

Ca design putem spune că ne place ceea ce vedem, culoarea neagră fiind cea care îi oferă acestei hote un plus de eleganță și personalitate, astfel încât să se integreze perfect în cadrul oricărei tip de bucătării.​


3.​ Whirlpool AKR 551 JA

Pe ultimul loc se situează hota decorativă Whirlpool AKR 551 JA, iar primul lucru care mi-a plăcut foarte mult la aceasta a fost prețul promoțional, care este mai mic cu aproximativ 250 lei decât în mot obișnuit.

Faptul că este aplicată o reducere de -30% nu înseamnă că este o hotă Whirlpool care să nu merită, ea având unul dintre cele mai reușite design-uri din această categorie.​ În plus, performanțele sunt unele ridicate, acestea fiind asigurate de un motor de 380, care poate oferi, la putere maximă, o putere de absorbție de aproape 450 mc/h. Așadar, dacă ești în căutarea unei hote Whirlpool care să îți creeze în bucătărie cele mai bune condiții, poți opta cu încredere pentru modelul acesta.