Vezi care este hota Zanussi cea mai accesibilă ca preț

Deși nu sunt la fel de căutați ca și alți producători (îi găsești pe toți pe pagina principală) atunci când vine vorba de hote, modelele acestora au și ele un loc meritat pe rafturile magazinelor, deoarece, trebuie să recunoaștem, oferă un bun raport calitate-preț, motiv pentru care sunt și atât de atrăgătoare.

Care este hota Zanussi care mi-a plăcut cel mai mult?​

Din cadrul ofertei acestora, un model a reușit să îmi sară imediat în ochi, fiind vorba de ​hota Zanussi ZHP 615X, cea care reușește să ofere la un preț foarte bun o calitate destul de ridicată, opțiunile pe care le pune aceasta la dispoziție fiind unele pe gustul oricărei gospodine sau bucătar profesionist ori amator.

Zanussi ZHP 615X

Ce are hota albă Zanussi ZHP 615X​ atât de special încât a reușit să mă impresioneze atât de mult? O să vezi în rândurile care urmează expunerea mea de motive.

Hota ​Zanussi ZHP 615X are, după cum am mai spus, un preț bun, fiind în același timp și destul de compactă chiar și pentru cele mai mici bucătării, dimensiunile sale fiind de 17.5 x 59.8 x 28 cm, având de asemenea și o greutate destul de scăzută, ceea ce o face și ușor de montat, fără prea multă bătaie de cap.

Un alt mare avantaj al hotei Zanussi ZHP 615X este dat de faptul că este foarte ușor de întreținut, iar acest lucru se datorează prezenței unui filtru din aluminiu, care după cum bine știi este foarte ușor de scos și de curățat de grăsimi ori de câte ori ai nevoie. Este bine de știut că filtrul poate fi chiar spălat în mașina de spălat vase (după cum este posibil și în cazul hotelor de la Pyramis). Cred că se mai merită a fi precizat și faptul că avem parte de o capacitate de absorbție care, la putere maximă, poate atinge 250 mc/h.