Cel mai bun radiator cu halogen in 2024

Quartz Hausberg HB 8800
Cel mai bun
- Putere: 2200 W - 4 Tuburi quartz - Termostat pentru reglarea temperaturii - 2 Trepte de putere - Buton de siguranta impotriva rasturnarii accidentale
Detalii si Pret
Zass HS 04
Raport Pret - Calitate
Putere 1600W; 4 trepte de putere 400W/800W/1200W /1600W; Incalzire rapida, acompaniata de o lumina placuta; Baleiere orizontala automata in unghi de 70°;
Detalii si Pret
Zass HS 01
Ieftin si Bun
Putere 1200W; 3 trepte de putere 400W/800W/1200W; 3 tuburi halogen; Incalzire rapida, acompaniata de o lumina placuta; Baleiere orizontala automata in unghi de 70°; Zgomot redus la baleiere;
Detalii si Pret

 

Radiator cu quartz Star-Light, 1200 w, 3 trepte putereOdata cu venirea iernii, si a diminetilor si serilor friguroase ale acestui anotimp, este important sa va asigurati ca locuinta dumneavoastra este suficient de bine incalzita, pentru a fi confortabila. O solutie de incalzire buna poate fi si radiatorul quartz cu halogen, care este un aparat cu destul de multe avantaje. Este bine de stiut ca cel mai bun radiator cu halogen poate face fata unei camere de dimensiuni mici sau medii.

Printre principalele avantaje ale unui radiator quartz cu halogen se numara si cel al costului redus, deoarece pretul acestora porneste de la aproximativ 80 de lei. Asa cum probabil ati ghicit deja, acest pret poate creste in functie de mai multi factori cu privire la performanta aparatului, ajungand usor la peste 100 de lei. Totusi, pretul sau este destul de accesibil, avand in vedere faptul ca il veti putea utiliza o lunga perioada de timp.

In acest ghid va vom prezenta principalele caracteristici de care este recomandat sa tineti cont atunci cand alegeti un astfel de incalzitor, pentru a va asigura ca faceti o alegere potrivita, in functie de nevoile dumneavoastra. Inainte de a cumpara un aparat de incalzire insa, va sfatuim sa cititi si despre caloriferele electrice pe ulei si aeroterme.

Alegerea unui radiator quartz cu halogen bun

Fiind un aparat de incalzire electric, puterea acestuia are o importanta destul de mare. Radiatoarele quartz cu halogen au de obicei o putere de pana la 1500 Watti (W), iar capacitatea de incalzire poate fi reglata usor cu ajutorul treptelor de putere. Puterea minima recomandata pentru incalzirea unei incaperi mici este de 800 W, in timp ce pentru incalzirea unei incaperi de marime medie va trebui sa alegeti un aparat de minim 1200 W.

Radiator cu halogen Zass, 1600 w, 4 trepte putere

Printre functiile suplimentare si foarte utile, pe care le au de obicei modelele putin mai scumpe, se numara: baleierea orizontala (de preferinta in unghi cat mai mare) care ajuta la directionarea caldurii in mai multe directii, protectie contra supraincalzirii si manerul pentru a putea transporta aparatul cu usurinta. Este bine de stiut ca functia de baleiere orizontala poate fi activata cu ajutorul unui buton, pentru a o folosi doar atunci cand vreti.

Vezi care sunt cele mai cumparate modele din Romania!

Cum siguranta trebuie pusa pe primul loc, pe langa functiile de mai sus va recomandam sa verificati si daca aparatul are functia de protectie la rasturnare. Un radiator quartz cu halogen bun are aceasta functie, care poate opri imediat functionarea aparatului atunci cand este daramat sau mutat din loc cu ajutorul manerului. Aveti grija sa nu acoperiti cu nimic radiatorul, deoarece acesta are un alt mod de functionare decat cel al caloriferelor.

Alte informatii utile despre cel mai bun radiator cu halogen

informatii utile pentru alegerea radiatoarelorConsumul energetic al unui radiator quartz cu halogen este influentat in mod direct de puterea la care acesta este folosit. Cu cat treapta de putere la care il folositi frecvent este mai mare, cu atat consumul energetic creste. Este bine de stiut ca un kW/ora costa de obicei aproximativ 0,5 lei, iar un aparat ce functioneaza la o treapta de 1000 W consuma 1 kW/ora. Asadar, pentru fiecare ora de functionare a acestui aparat, platiti in jur de 0,5 lei.

Avantajul acestor aparate este ca au o greutate redusa, dar si dimensiuni mici, in mod similar cu aerotermele. Retineti ca acest tip de aparat nu incalzeste aerul din camera intr-un timp scurt, ci are rolul de a incalzi rapid doar in apropierea lui. Daca doriti sa faceti caldura mai usor in intreaga camera, este mai potrivit un calorifer electric.

Asigurati-va ca aparatul este pozitionat intr-un loc in care nu poate cadea, nu poate fi lovit din neatentie si nu poate fi acoperit, mai ales daca ati optat pentru un model fara protectie la rasturnare. Daca doriti, puteti tine cont si de greutatea si dimensiunile sale, deoarece acestea sunt specificate de producator pentru fiecare aparat.

Alte sfaturi importante

Exista cativa producatori foarte apreciati in acest domeniu, al solutiilor de incalzire electrice. Prin urmare, sfatul nostru este sa optati pentru un aparat fabricat de Zass, Star-Light, Home si Taurus. Zass are o gama de produse destul de accesibile cu functii suplimentare importante. Garantia pe care o ofera producatorii pentru aceste incalzitoare este de cele mai multe ori de 24 de luni.

In cazul in care doriti sa cumparati un astfel de aparat de pe Internet (avantajul principal este ca beneficiati de transport ieftin sau gratuit), este o idee buna sa va uitati si la review-urile pe care le-au lasat alti clienti in sectiunea de forum a magazinului. Puteti afla in acest mod informatii destul de importante privind calitatea sa, pentru a va decide mai usor daca merita cumparat sau nu.

AICI ai OFERTA COMPLETA la cele mai bune modele de pe piata!