Cea mai buna statie de epurare

Statie epurare ape uzate menajere Valrom - polietilena
Cea mai buna
Este folosita pentru un debit zilnic de maxim 1000 litri/zi. Numar recomandabil de persoane ce utilizeaza sistemul este de 1 – 6.
Detalii si Pret
Statie epurare Biorock Monoblock 2
Raport Calitate-Pret
Sistemele MONOBLOCK-2 sunt statii de epurare de capacitate mica, respectiv 2-6 PE (Persoane Echivalente), destinate locuintelor, permanente si sezoniere, care nu sunt conectate la reteaua centralizata de canalizare.
Detalii si Pret
Statie de epurare ape menajere GV6 1500l
Ieftin si Bun
Functionarea suflantei si deci intensitatea aerarii si a circulatiei se poate controla sau regla cu ajutorul unui microprocesor.
Detalii si Pret

 

statie de epurare de 2500 litri, Eco-Tad Statiile de epurare sunt folosite pentru curatarea apei folosite, fiind utilizate de mai multe tipuri de consumatori. Pe piata din Romania exista suficient de multe modele dintre care puteti alege, fie ca vorbim despre uz casnic sau de uz industrial. Totusi, orice statie de epurare trebuie aleasa cu grija, in functie de nevoi. In cele ce urmeaza vom vorbi despre cele mai importante caracteristici ale acesteia, pentru a va asigura ca faceti alegerea potrivita.

Bineinteles, aceste statii sunt facute pentru a se integra cat mai usor in mediul inconjurator, fara sa atraga atentia, asa ca se monteaza in subteran si sunt prevazute cu guri de vizitare. Majoritatea modelelor nu emana niciun fel de mirosuri neplacute, insa pentru asta este important ca acestea sa functioneze in parametri optimi. Este bine de stiut si faptul ca nu aveti nevoie de instalatii suplimentare.

Asa cum probabil ati ghicit deja, costul unei statii de epurare poate varia destul de mult, in functie de cativa factori, cum ar fi capacitatea acesteia. Avand in vedere faptul ca este o achizitie pe o perioada lunga de timp, ar trebui sa tineti cont mai intai de nevoile dumneavoastra si de calitatea oferita. In acest fel va asigurati ca performantele vor fi mereu pe masura asteptarilor.

Care statie de epurare este cea mai potrivita

Unul dintre cei mai importanti factori pe care trebuie sa ii luati in considerare inainte de a achizitiona orice model este capacitatea. Capacitatea de epurare a statiei se afla, bineinteles, in stransa legatura cu dimensiunile sale si se masoara de obicei in metri cubi/zi, insa o puteti intalni exprimata si in litri. Tineti cont de faptul ca 1 metru cub are 1000 de litri, pentru a putea compara usor diversele modele.

statie de epurare cu 4 camere, pentru spatii comerciale

Capacitatea de epurare se alege in functie de nevoi. Spre exemplu, o statie de epurare cu debitul de pana la 12000 de litri/zi este potrivita pentru uz casnic si comercial, in hoteluri, vile sau pensiuni. In medie, o persoana consuma intre 100 si 200 de litri de apa pe zi, luand in considerare folosirea dusurilor, toaletelor si a bucatariei. Asadar, pentru 10 persoane este recomandata utilizarea unui model cu debit de minim 1500 de litri.

Vezi care sunt cele mai cumparate statii de epurare!

Exista insa si situatii in care este necesara o statie de epurare cu un debit mai ridicat, de peste 18000 de litri pe zi. Acestea sunt folosite de obicei in cadrul zonelor rezidentiale de mici dimensiuni, hoteluri, dar si pentru uz industrial. Bineinteles, acestea au dimensiuni mai mari, pe masura capacitatii oferite.

Ce trebuie sa mai stiti despre aceste statii de epurare

caracteristiciile statiilor de epurarePe langa capacitatea de curatare, este importanta si constructia statiei. Multe modele folosesc namolul activ si decantarea pentru curatarea apei menajere (procedeu SBR). Cititi cu atentie descrierea produsului pentru a afla cat de rezistent este, detalii despre functionarea panoului de comanda si alte caracteristici. De exemplu, acele statii realizate din beton armat cu fibre metalice au o constructie suficient de robusta pentru a nu fi nevoie sa consolidati peretii laterali ai gropii.

In general, mentenanta unei statii de epurare este redusa, iar montajul se poate face destul de rapid. Tineti cont de cat mai multe caracteristici pentru a va asigura ca faceti o alegere inspirata. Modelele mai performante au de obicei caracteristici suplimentare, care justifica un pret ceva mai mare.

De ce va recomandam sa cumparati o statie de epurare online

Dimensiunile si greutatea destul de ridicata a acestor produse le fac destul de dificil de transportat, insa o mare parte din modelele de pe internet au livrare gratuita inclusa in pret. In plus, puteti compara usor diversele modele din confortul casei dumneavoastra, accesarea informatiilor despre acestea facandu-se din doar cateva click-uri.

Printre cei mai apreciati producatori de statii de epurare din tara noastra se numara Valrom si Eco-Tad. Garantia oferita de catre acestia are o durata de cele mai multe ori de 24 de luni, insa aceasta poate varia si in functie de model. Este o idee buna sa tineti cont si de rating-ul din partea altor cumparatori, daca acesta exista.

Daca aveti o lista de cumparaturi mai mare, este posibil sa va intereseze mai multe articole despre achizitii, cum ar fi cel pentru alegerea unui capsator pneumatic. Informandu-va in mod corespunzator inainte de a cumpara orice produs va asigurati ca obtineti intotdeauna un raport calitate/pret conform cu nevoile dumneavoastra.

Vezi AICI oferta completa la cele mai bune preturi