Cel mai bun uscator de maini in 2022

uscator de maini automat cu senzor, esenia, utilizare intensaDaca detineti un restaurant sau orice alt tip de local care dispune de bai pentru clienti, atunci probabil cautati cel mai bun uscator de maini. Stiti cat de usor se pot consuma servetelele de hartie atunci cand oamenii le folosesc sa isi usuce mainile, nu-i asa? In plus, consumul exagerat de hartie nu este unul benefic pentru mediul inconjurator. Asadar, aveti nevoie de o solutie mai practica in acest caz – un uscator de maini profesional

Cel mai bun uscator de maini este cea mai populara solutie de acest gen, dar si cea mai eficienta. Nu doar ca un astfel de aparat este practic si usor de folosit, ci va va si ajuta sa economisiti o suma importanta de bani, fata de orice alte solutii asemanatoare. Bineinteles, un astfel de aparat se poate dovedi foarte util si intr-o locuinta, nu doar intr-un local.

Vezi AICI care sunt cele mai cumparate uscatoare de maini!

Pe piata exista insa o multime de modele diferite de uscatoare de maini, caracteristicile acestora fiind destul de diverse. Asadar, pentru a alege modelul potrivit este necesar sa tineti cont de mai multe lucruri, despre care vom vorbi in continuare. Un uscator de maini poate avea un pret de aproximativ 200 de lei, insa modelele rezistente si mai performante tind sa coste ceva mai mult, calitatea fiind pe masura pretului.

Ce uscator de maini este cel mai eficient

Exista mai multe tipuri de aprate de acest gen, in functie de modul in care sunt construite. Cel mai popular tip este cel clasic, pe care trebuie sa apasati un buton pentru a porni aparatul, acesta sufland aer cald. In mod normal aceste uscatoare de maini necesita in jur de 35 de secunde (unele persoane considera acest timp prea mare) pentru a elimina umiditatea. Printre avantajele acestora se numara faptul ca sunt de obicei ieftine.

uscator de maini cu senzor, jofel

Al doilea tip de uscatoare de maini sunt cele foarte asemanatoare ca si constructie cu primele, folosind tot un buton pentru pornire, insa care pot elimina umezeala mult mai rapid. Acestea va pot usca mainile de obicei in aproximativ 10-15 secunde, reprezentand o optiune mai convenabila nu doar pentru utilizatori, ci si pentru dumneavoastra. Asta deoarece, desi au un pret de achizitie mai mare, au un consum mai scazut de energie.

Cel mai eficient uscator de maini este considerat cel automat, care nu au nevoie de un buton, deoarece au senzor infrarosu. Acest senzor detecteaza atunci cand cineva aseaza mana sub aparat si pornesc in mod automat, oprindu-se imediat dupa ce mana este retrasa. Prin urmare, aceste modele nu doar ca sunt foarte usor de folosit, si economisesc si curent electric. Sunt recomandate mai ales in spitale, unde lipsa unui buton este igienica.

Ce uscatoare de maini sunt potrivite pentru diverse locatii

cele mai rezistente si eficiente uscatoare de mainiAsa cum spuneam, un model ieftin este aproape intotdeauna care ofera doar caracteriscile de baza, fiind recomandat in general locuintelor sau celor care nu il vor folosi in moduri extreme. Este bine de stiut insa ca exista si modele automate, cu senzor infrarosu, care poate usca mai greu sau mai rapid mainile, in functie de caracteristici.

Va trebui sa tineti cont si de locul in care veti amplasa aparatul. Un model tipic de uscator de maini care va fi amplasat intr-o cladire de birouri nu are nevoie de aceeeasi durabilitate imbunatatita a unui model destinat pentru uzul intr-o scoala. Asadar, daca va asteptati ca dispozitivul sa fie utilizat intr-un mod dur sau intensiv va trebui sa alegeti un model foarte rezistent.

Cat de rezistent este un uscator de maini si de unde il cumparam

Nu doar performanta, ci si rezistenta in timp a unui uscator de maini este in concordanta de obicei cu pretul acestuia. Bineinteles, nu trebuie sa alegeti aparatele dupa pret, insa va trebui sa aruncati o privire pe durata de viata estimativa a acestora (daca este mentionata) si pe garantie. O durata de garantie mare indica un aparat foarte rezistent in timp. Spre exemplu, un model de 500 de lei poate avea o garantie de 72 de luni.

Printre cei mai recomandati producatori din acest domeniu se afla Simex, Valera, Jofel, Limpio si Mediclinics. Bineinteles, este o idee buna sa tineti cont si de alte aspecte, cum ar fi zgomotul produs de aparat si dimensiunile acestuia. Unii producatori specifica si nivelul de trafic pentru care este recomandat aparatul (scazut, mediu sau intens), pentru a va fi mai usor sa alegeti un model indiferent de locatia dorita.

Daca doriti sa va modernizati locuinta sau localul s-ar putea sa va intereseze o masina de spalat vase de mici dimensiuni sau o masina de spalat vase profesionala.

Vezi AICI intreaga oferta de uscaotare de maini!